Interiørtrender

Vårens 4 store interiørtrender

Nytt hjem for en billig penge? La deg inspirere av sesongens viktigste stiler.

TRENDER: Den autentiske, ekte og naturlige stilen er en av vårens nøkkeltrender. Se flere stiler i bildeserien under. Foto: Produsentene
TRENDER: Den autentiske, ekte og naturlige stilen er en av vårens nøkkeltrender. Se flere stiler i bildeserien under. Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Enten du bare vil fornye et par detaljer i stuen eller du ønsker deg en helt ny stil hjemme, så kan du uansett finne noen favoritter blant trendproduktene som representerer vårens interiørstiler. Ser du hva som er billig og dyrt av dette?Formene i vår er gjerne organiske og feminine, og detaljene er få og gjennomtenkte. Her er de fire nøkkeltrendene du vil få se mye av fremover.

1. Ekte og naturlig

Nostalgi og patina er viktige stikkord. Stilen preges av lun varme. Nytt og gammelt blandes, og fargeskalaen går fra pasteller og naturhvitt til pudder og gråttHer er det bare å boltre seg i stemningsfulle detaljer og møbler.

2. Glad og positiv

Denne retro-inspirerte stilen oser av optimisme, med glade farger som blått, lilla og rødrosa. Grafiske blomstermønstre og striper er stikkord. Dette speiles også i motebildet denne våren.

3. Dus minimalisme

Vil du heller ha det rent og enkelt, vil du sikkert bli glad for å høre at hvitt er en av de mest sentrale fargene denne våren. Dette henger blant annet sammen med finanskrisen, som har hengt over oss en stund nå. Vi lengter etter en ny start, med blanke ark.Fargeskalaen går fra puddernyanser via gråtoner til kritthvitt og detaljene er få. Det er fokus på teksturer og kvaliteter. Hvitt symboliserer renhet, balanse, fred og ro.

4. Etnisk-eklektisk

Her er utgangspunktet en uredd miks av epoker og kulturer. Ornamentikk, skinn og fløyel er stikkord. Og fargeskalaen fokuserer på mørkere nyanser og jordfarger sammen med grågrønt. Elleville tapeter er en gjenganger i denne stilen. på DinSide Bolig.

Se bildeserie med vårens 4 viktigste interiørstiler her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer