Interiørtrender 2015

Vårens heteste interiørtrender!

La deg inspirere av dette når du dekorerer hjemmet i 2015.

HERLIG FRISKT: Vårlig med grønn tekstil og grønne planter.  Mayorsofaen, designet i 1939 av Arne Jacobsen og Flemming Lassen, ble relansert av danske &tradition i 2012.  
 Foto: ANDTRADITION
HERLIG FRISKT: Vårlig med grønn tekstil og grønne planter. Mayorsofaen, designet i 1939 av Arne Jacobsen og Flemming Lassen, ble relansert av danske &tradition i 2012. Foto: ANDTRADITION Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KKLIVING.NO: Selv om vi kun er i januar, er våren i ferd med å strømme inn i interiørbutikkene.

Og er du på utkikk etter fristende godbiter til hjemmet ditt, så kan det være greit å vite litt om hva som er sesongens hotteste trender. 

Nedenfor får du tips til 4 av de hotteste stilene for våren 2015:

Farger

Farger er absolutt lov! Letthet, vår og sommerfølelsen hele året! Nå kommer fargene for fullt – alle sammen! Det er bare å velge de du liker aller best. Etter en lang periode med nøytral fargepalett i hjemmet, vil vi endelig se sterke farger dukke opp på flere og flere detaljer.

En frisk grønnfarge er ofte spesielt lett å begynne med da den går igjen i planter og blomster. 

Slik får du stilen:  

Unik sjanse: Bli med KK Livings stylist på interiørshopping i Istanbul!

Svart og metall

Kulere, tøffere og skikkelig sofistikert! Her er det bare motet som setter grensene. Svarte vegger, svarte gulv, svarte møbler - jo mer gjennomført, jo mer dramatisk og elegant. Prøv deg frem og bryt «reglene»!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer