Bolig & Interiør

Verktøy for tøffe jenter

Har du dette utstyret for hånden kan du fikse og reparere det meste på egenhånd!

Verktøy for tøffe jenter
Publisert
Sist oppdatert
Verktøy for tøffe jenterFargeglad

Denne elektriske drillen kan ved først øyekast se ut som en liten leke, mye på grunn av den relativt utradisjonelle fargen. «Handy Mandy», som drillen heter, kommer nemlig i knall lilla.

Drillen skal ikke være i stand til å utføre de mest kompliserte jobbene, men det går sikkert fint å skru sammen en hylle eller to fra før den bryter sammen, eller batteriene tar kvelden.

Drillen kommer med en belteholder slik at du kan bære den rundt livet sammen med et utvalg av skruer og deler som følger med i pakken.

Pris: 340 kroner
Les merRosa nødhjelp

Hvis du er av typen som aldri får nok av rosa bør denne verktøykassen tilfredsstille behovet ditt en god stund framover.

Boksen skal inneholde alt du trenger for å overleve en hverdag med knirkende dører og bilder som nekter å holde seg på veggen. Er dodøren din av den vrange sorten kan du plassere verktøykassen på badet, og dermed være relativt forberedt i tilfelle du låser deg inne.

Verktøykassen inneholder blant annet skrutrekkere, tang, saks, tapetkniv og målebånd.

Pris: 340 kroner
Les merHårete hjelpemidler

Det er ikke så mye å si om disse feminine skrutrekkerne, så vi siterer i stedet fra den maskuline nettsiden som selger dem:

«Damer elsker rosa. Fakta. Ved å lage verktøy i rosa vil de øyeblikkelig bli mer attraktive for de motsatte kjønn. Dermed kan en typisk mann lene seg tilbake i godstolen sin og se på fotball uten alt maset om å fikse et eller annet.»

Pris: 100 kroner
Les mer
Med mp3-spiller

Den klassiske sveitsiske lommekniven har holdt stand i mange år, men er ikke gammeldags av den grunn. Victorinox har nemlig oppdatert den med både mp3-spiller og FM-radio.

Spilleren støtter blant annet MP3- og WAV-filer og kommer i størrelser fra en til fire gigabyte minne. Kniven er blitt relativt amputeret som følge av tilpasningen til den digitale tidsalder, og er utover musikkspilleren beskjedent utstyrt med kun neglefil og saks.

Pris: 1800 kroner
Les mer

Rosa fiskeglede

Dette fiskesettet fra Fishergirl er laget spesielt for jenter. Esken er laget av holdbart pvc-materiale og inneholder åtte forskjellige fargerike sluker.

Det fine med slike sluker er at du slipper å maltraktere en mark før du skal fiske. Husk bare at du fortsatt må forholde deg til en eventuell fisk du drar opp fra dypet.

Pris: 190 kroner
Les mer


Blå boks

Hvis blå er din farge kan du gå for denne verktøykassen fra Barbara Kavovit. Den er inspirert av Samantha fra «Sex og singelliv», og burde med andre ord ha mye å leve opp til.

Verktøykassen inneholder alt fra hammer til målebånd, og lover å gjøre selv en klønete nybegynner til den reneste MacGyver.

Vedlagt er en manual som blant annet forklarer hvordan du skifter dørhåndtak eller reparerer et ødelagt toalett.

Pris: 500 kroner
Les mer
Med kamuflasjedrakt

At tradisjonelle verktøy ikke har det mest banebrytende designet å skryte av er det nok lett å si seg enig i. Dette har Bloomsbury tydeligvis bestemt seg for å gjøre noe med, og tilbyr blant annet målebånd, skrutrekkere, hammere – og til og med trillebårer med blomstermotiv.

Disse fargerike hammerene har i tillegg skjulte talenter i form av fire skrutrekkere som er integrert i håndtaket.

Vi ser for oss at det ikke er så lett å finne igjen verktøyet hvis du skulle være så uheldig å miste det i blomsterbedet.

Pris: 100 kroner
Les merMåler avstander

Denne kjekke dingsen fra Black & Decker er i stand til å måle avstander for deg. Det er bare å peke måleren mot for eksempel en vegg eller et gulv, og den vil presentere avstanden på en liten skjerm. Dermed slipper du alt styret med et uregjerlig målebånd og dårlig hukommelse.

«Sonic Distance Measurer» har innebygd minne slik at du kan lagre alle målinger til senere bruk. Den er også utstyrt med laser og kalkulator.

Pris: 250 kroner
Les merLettvekter

Det begynte med en blyantstubb, men nå spretter det fram flere og flere duppeditter som insisterer på å ligge bak øret ditt.

Sist ut er «RadTech I-Sight», en svart liten lommelykt som veier så lite at du nesten ikke vil merke at du bærer den på deg.

Lykten kan du bruke når du er avhengig av å ha begge hendene fri, og det er dårlig lys rundt deg. For eksempel når du skal balansere rundt på mørkeloftet og lete etter hagemøblene eller male en list i en krok oppunder taket.

Lommelykten er tilgjengelig i lysfargen hvit for generelle oppgaver, eller grønn dersom du trenger å bevare nattesynet.

Pris: 90 kroner
Les merAlt i ett

Penn med lommelykt som er det reneste agent-utstyret. «The Swiss Army Pen» er utstyrt med saks, neglefil, skrutrekker, lommelykt og kniv.

I tillegg er den i stand til å skrive i alle slags mulige posisjoner og på de fleste overflater. Du kan også ta den med deg under vann og ta notater der.

Pennen kommer i fargene oransje, rød, blå og grønn.

Pris: 280 kroner
Les mer

Les om flere originale og morsomme duppeditter på
Dingz.no.Verktøy for tøffe jenter
Verktøy for tøffe jenter
Verktøy for tøffe jenter
Verktøy for tøffe jenter
Verktøy for tøffe jenter
Verktøy for tøffe jenter
Verktøy for tøffe jenter
Verktøy for tøffe jenter
Verktøy for tøffe jenter
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer