interiør:

- Vi brukte mye tid på å rive ned og grave fram de ­originale detaljene igjen

Den herskapelige leiligheten var nyoppusset da Mette og Rasmus overtok den. Men paret syntes rett og slett at den var for moderne.

FOTO: Ditte Capion
FOTO: Ditte Capion Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En nedtonet fargeskala, godt håndverk og klassiske design­møbler er kjennetegnene for innredningen i Mette og Rasmus Klüwer-Brøndgaards herskaps­leilighet i Frederiksberg. Her kan gjerne ting skille seg ut og være unike.

– Rommene i leiligheten er store og lyse, så møblene skal helst fylle dem godt ut. Derfor har vi satset på bastante ­møbler. Og så elsker vi litt spesielle detaljer som får stilen til å passe til bygningen. I spisestuen har vi for eksempel laget høy brystpanel hele veien rundt, forteller ­Mette Klüwer-Brøndgaard.

Hun er medeier i bedriften A Table Story, så hun jobber daglig med utsmykning og sammensetning av farger med tanke på borddekking. Det har smittet over på parets innredning, bare med et helt annet resultat.

– På jobben beskjeftiger jeg meg hele ­tiden med mange ulike farger og trender, så jeg har behov for et hjem uten for mye visuell støy og uro. Og det synes jeg at vi har klart å skape ved å innrede i en stilren og minimalistisk stil med få farger og gode kvalitetsmøbler som skaper ro og balanse, sier Mette.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer