Bolig & Interiør

Vi går kjøkkenveien

Her er noe av det som rører seg på designfronten i husets kanskje aller viktigste rom.

«The no! o.g.m. Kithcen», designet av Tommaso Colia, Italia.
«The no! o.g.m. Kithcen», designet av Tommaso Colia, Italia. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
«Your Way to Coway» er en internasjonal designkonkurranse i regi av den koreanske kjøkkenprodusenten Büssel i samarbeid med magasinet Designboom. Utfordringene som ble gitt designerene var å skape framtidens kjøkken, alt-i-ett-løsninger eller nye apparater til kjøkkenet. 3857 designere fra 95 land var med i konkurransen og her ser du vinneren og andre spennende løsninger vi kanskje ser i framtiden.Les også! Prefabrikkerte drømmer Kulehus mot orkan Sommer for designfrelste

Alt i ett

1. plassKjøleskap, komfyr, ovn, oppvaskmaskin, vask og kjøkkenbenk i ett. Her kan du sitte å kokkelere og flere kan jobbe samtidig - ganske så fiffig.

Hevnen er søt

2. plassEt kompakt kjøkkensystem som kan tilpasses etter behov, inspirert av kjøpmannsbenken. I sammenslått tilstand ser denne løsningen ut som et stilisert bilde av en spiseplass, men den sjuler både lagringsplass, lampe, bord og stoler. Kjekt for deg som har liten plass.

Tilbakemelding

2. plassHva med en kjøkkenbenk som kommuniserer med deg? Den visualiserer for deg og dine omgivelser hva du gjør, enten du vasker opp eller steker og koker. Muligens er det mer anvendelig når du også får et kjøkken som gjør jobben for deg.

Kutte og veie

3. plassEn skjærefjel som sier i fra når det er nok. Kjekt å ha.

Kjøkken i en ball

En stor rund kule kan åpnes og bli til et fullt utstyrt kjøkken - med vask, komfyr, oppvaskmaskin, kjøleskap med mer.

Kjøkkenhage

Et kjøkken med plass til å dyrke urter og grønnsaker. Varmelamper skal sørge for jevn vekst, og et grønt-lys-system forteller deg når avlingen er moden for grytene. Litt science fiction kanskje, men en spennende idé.

Lommekjøkken

Et kjøkken inspirert av lommekniven, der alt kan foldes inn etter bruk. Praktisk i teorien iallfall.

Kjøleskap midt på bordet

Noen ting i kjøleskapet bruker du ofte, og hva er vel da mer naturlig enn å ha det tilgjengelig der du sitter?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer