Interiørtips

- Vi vil helt klart se færre hvite vegger og helhvite interiører framover

Det mener interiørekspertene KK.no har snakket med om årets interiørtrender.

INTERIØRTRENDER 2017: Ekspertene KK.no har snakket med mener hvite vegger for lengst er forbi. Fra venstre: Karina Holmen, øverst: Dagny Thurmann-Moe, Marie Olsson Nylander, og Tone Kroken. Foto: Presse/montasje
INTERIØRTRENDER 2017: Ekspertene KK.no har snakket med mener hvite vegger for lengst er forbi. Fra venstre: Karina Holmen, øverst: Dagny Thurmann-Moe, Marie Olsson Nylander, og Tone Kroken. Foto: Presse/montasje Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det går mot vår (hvis vi legger godviljen til) og for mange av oss er det et sikrere vårtegn enn hestehov, at lysten til oppussing og fornyelse av hjemmet våkner til liv. (Psst! Riktig farge tenner lysten)

Så melder spørsmålet seg. Hva er det som «gjelder» i år?

Rosa dominerer

Fargeekspert Dagny Thurmann-Moe var nylig på Stockholm Design Week, og mener hun tydelig kunne se hvilke farger som er i vinden.

- På messen i Stockholm var det absolutt noen farger og fargepalletter som utmerket seg. Vi så mye av kombinasjonen av duse, støvete pasteller og dype juveltoner. Farger som brunt, rødt, rosa  - gjerne sammen, var det mye av, og smaragdgrønt, sier Thurmann-Moe til KK.no.

Karina Holmen driver interiørbutikken Eske i Oslo og har brukt tiden etter jul til innkjøp og inspirasjon på møbelmesser i Paris, Stockholm, København og Amsterdam. Hun mener særlig to trender dominerer.

- På Maison & Objet-messen i Paris var temaet stillhet. Der handlet det om å koble seg av en hektisk livsstil, og trekke seg unna den flommen av informasjon som vi bombarderes med konstant. Dette kom til uttrykk i svært sobre interiører og produkter med sort, hvitt og duse nordiske pasteller som hovedfarger, sier Holmen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer