Mote

Denne 18-åringen bryter rekorder for motehuset Gucci

Britiske Ellie Goldstein landet sitt første modelloppdrag for den italienske motegiganten.

MOTE: Den britiske 18-åringen Ellie Goldstein knuser alle rekorder på Guccis some-konto. FOTO: David PD Hyde / Gucci / skjermdump Instagram
MOTE: Den britiske 18-åringen Ellie Goldstein knuser alle rekorder på Guccis some-konto. FOTO: David PD Hyde / Gucci / skjermdump Instagram Vis mer
Publisert

Denne sommeren er det den britiske jenta Ellie Goldstein (18) fra Essex i Storbritannia, som har vært ansikt utad for det italienske motehuset Gucci gjennom en stor motekampanje i Vogue Italy.

Ifølge Popsugar er oppdraget for Gucci L'Obscur Mascara-kampanjen 18-åringens aller første moteoppdrag for den italienske motegiganten - og skal vi tro jentas modellbyrå Zebedee Management, knuser hun motehusets tidligere rekorder på sosiale medier.

«Det er det mest likte bildet noensinne!» skriver modellbyrået til et av bildene fra kampanjen på Instagram.

Og i skrivende stund har bildet fått over 800 000 likes.

FOTO: Skjermdump Instagram
FOTO: Skjermdump Instagram Vis mer

I kommentarfeltet til bildet lagt ut av modellbyrået skriver 18-åringen at hun er overveldet av den positive responsen.

«Jeg kommer aldri til å glemme dette. Tusen takk, Zebedee. Jeg elsker dere!».

Modellbyrået har eksistert i tre år, og er etablert av svigerinnene Zoe Proctor og Laura Johnson - som syntes det var urovekkende at det var så få representanter med funksjonsnedsettelser i motebransjen.

Håper at det å velge modeller med funksjonsnedsettelser nå blir en norm

De tok grep, og startet altså Zebedee Management, der 18-åringen Ellie Goldstein er én av modellene i staben.

- Ellie er en fantastisk person, både på innsiden og på utsiden. Hun lyser opp et hvert rom hun entrer, og er så profesjonell. Vi håper virkelig at de andre motehusene legger merke til dette - og at det å velge modeller med funksjonsnedsettelser nå blir en norm, har Laura Johnson tidligere uttalt til Daily Mail.

Ellie har fra før jobbet for store bedrifter som Nike og Vodafone, og har også hatt portrettbilder av seg selv utstilt på det prestisjetunge National Portrait Gallery i London.

I intervjuet med britiske Daily Mail sier 18-åringen at modellyrket er noe hun syntes var skikkelig gøy.

- Jeg trivdes veldig godt med modelloppdraget, og elsket å være ikledd Gucci-antrekk. Jeg er virkelig stolt av photoshooten.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer