Per og Bahareh:

Derfor ble det slutt

- Ulikhetene ble for store, sier Bahareh Letnes.

PER OG BAHAREH: To måneder er gått siden Per Sandberg og Bahareh Letnes valgte å gå hver til sitt. Nå åpner én av dem seg opp om bruddet. Foto: TV 2
PER OG BAHAREH: To måneder er gått siden Per Sandberg og Bahareh Letnes valgte å gå hver til sitt. Nå åpner én av dem seg opp om bruddet. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

I april ble det kjent at Per Sandberg (63) og Bahareh Letnes (33) hadde valgt å gå hver til sitt, etter fem år som kjærester.

«Vi ønsker å meddele at forholdet mellom oss er over. Vi har kommet dit hen at våre fremtidige veivalg er ulike. Bruddet er udramatisk, og vi gir ikke kommentarer utover denne meddelelsen», skrev Letnes i et innlegg på Instagram.

I løpet av de fem årene har eksparet hatt flere prosjekter, og driver bar og hotell sammen i Halden. Etter bruddet har eksparet bevart det gode vennskapet og Sandberg har tidligere uttalt at de skal fortsette å samarbeide med hverandre.

- Aldri grått så mye

I et lengre intervju med Dagbladet Pluss forteller Letnes åpenhjertig at det er mye hun er nødt til å ta tak i etter bruddet.

- Jeg fulgte kjærligheten, men det gikk ikke slik jeg trodde og vi håpet. Jeg må rydde opp i hodet mitt, det er litt rotete der nå. Det er bedre å ta smerten ved et brudd, enn å leve i et forhold som ikke er bra lenger. Et brudd har flere årsaker. Vi driver fremdeles hotelldriften sammen, inntil videre.

Da Sandberg i 2018 annonserte at han hadde blitt sammen med 30 år yngre Letnes ble det en mediestorm uten like - og «alle» hadde plutselig en formening om forholdet deres.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer