Orgasme

1 av 10 får orgasme på trening

Og det er tydeligvis én øvelse som er svært virkningsfull…..

SEXY TRENING: Ifølge forskning er det en god del som får orgasme under trening. Synes du treningen har begynt å bli kjedelig? Prøv dette da vel! Foto: © Mark John/cultura/Corbis
SEXY TRENING: Ifølge forskning er det en god del som får orgasme under trening. Synes du treningen har begynt å bli kjedelig? Prøv dette da vel! Foto: © Mark John/cultura/Corbis Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi vet alle at en svett treningsøkt kan få oss til å føle oss svært bra etterpå. Men når du er midt mellom to intervaller eller sliter deg gjennom en siste knebøy, er det vel heller sjelden at vi tenker på det som en av våre favoritt-aktiviteter. 

Men slik er det ikke for alle. Noen opplever tydeligvis en av kroppens største gleder under trening. 

Ifølge sexolog og professor Dr. Debby Herbenick, er det mange som opplever orgasme under trening. 

LES OGSÅ: Har du hørt om orgasme «der oppe»?

Den «magiske» øvelsen

Professoren begynte å forske på dette temaet i samarbeid med Kinsey Institute, etter at flere henvendte seg til henne med dette «problemet».

Og etter flere år med forskning, var resultatet klart: 10 prosent av oss får orgasme på trening! Resultatene førte til en hel bok og ble til «The Coregasm Workout».

Hun skriver særlig at styrketrening for nedre del av magen, gjør at du lettere kan få orgasme, siden muskelen trekker seg sammen lettere.  

Men det er spesielt en øvelse hun vil trekke frem. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer