Fettforbrenning:

10 myter om fettforbrenning

Nei, små og hyppige måltider øker dessverre ikke forbrenningen din.

FETTFORBRENNING: - Alle håper på en mirakelkur de ikke har hørt om før, men det som har betydning for vekten er kalorier inn og kalorier ut, sier Simon Hammonds, som er personlig trener og faglig ansvarlig for Sats Elixia, og lærer ved Nord universitetet og Active Education. FOTO: NTB Scanpix
FETTFORBRENNING: - Alle håper på en mirakelkur de ikke har hørt om før, men det som har betydning for vekten er kalorier inn og kalorier ut, sier Simon Hammonds, som er personlig trener og faglig ansvarlig for Sats Elixia, og lærer ved Nord universitetet og Active Education. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

De fleste skulle ønske det fantes en magisk metode for å forbrenne fett fort og effektivt, og få drømmekroppen uten å kutte ut pizza, godteri og late kvelder i sofaen. Dessverre er det ikke så enkelt, men det er likevel fullt mulig for de fleste å oppnå gode resultater. Det er bare viktig å vite hvordan.

- Alle håper på en mirakelkur de ikke har hørt om før, men det som har betydning for vekten er kalorier inn og kalorier ut, sier Simon Hammonds, som er personlig trener og faglig ansvarlig for Sats Elixia, og lærer ved Nord universitetet og Active Education.

Det finnes likevel noen tips som kan hjelpe deg på veien, og mange myter som kan avlives med en eneste gang. Nedenfor finner du 10 av dem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer