Slanking:

10 slankemyter du må slutte å tro på

Vi avkrefter de evig florerende mytene om slanking, én gang for alle!

SLANKING: Vær kritisk til tips og råd du plukker opp på internett og sosiale medier, råder ernæringsfaglig rådgiver, Beate Rosvoll. FOTO: NTB Scanpix
SLANKING: Vær kritisk til tips og råd du plukker opp på internett og sosiale medier, råder ernæringsfaglig rådgiver, Beate Rosvoll. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Beate Rosvoll Eidissen er ernæringsfaglig rådgiver og samfunnsviter. Hun mener det stadig blir viktigere at vi er kritiske til hva vi får høre av råd og tips, fordi vi lever i en verden som gir enorm tilgang på kunnskap igjennom internett og sosiale medier.

Vi har vel alle plukket opp noen tips her og der, hentet fra en blogg eller Instagram? Ikke alt fungerer for alle, og ikke alt er sunt for kroppen heller. Nå er det på sin plass å veie opp med litt faglig input!

1. EN KALORI ER EN KALORI, UANSETT

Føler du at du må lese på alle pakningsverdier og loggføre dagens kaloriinntak? Rosvoll er tydelig på at hun ikke er fan av den typen fokus.

– Én kalori er én kalori ja, men kroppen vil reagere forskjellig på det ut ifra hvilke næringsstoffer matvaren inneholder, sier hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer