Treningstrender:

10 treningstrender som forsvant fort

Det er mange veier til Rom, og mange triks for å oppnå en stram kropp. Men noen av treningskonseptene og apparatene har forsvunnet like fort som de kom ...

Publisert
Sist oppdatert

Husker du rockeringen, aquaspinning eller viberasjonsbeltet fra TV-Shop? Her er noen av de rareste treningstrendene vi har prøvd å fortrenge ...

1. ThighMaster (1990)

Suzanne Somers var dronningen av fitness og nydelighet på 80- og 90 tallet og kremeksempelet på «As Seen on tv» type fitnessgudinne. Det er likevel ikke uten grunn at hennes ThighMaster, som vi nordmenn kunne kjøpe via TV-Shop, i stor grad ligger godt bevart i kjellere og på loft verden over. Et hendig og relativt billig treningsapparat øremerket innside lår, og millioner av kvinner lot seg overbevise av Suzannes smekre former.

Selv om den lille klemmedingsen nok gir noe motstand, er ikke dette et quick fix for tighte lår. Litt kjedelig i lengden også kanskje?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer