Avokado

11 avokado-oppskrifter du mest sannsynlig ikke har smakt

...og ja de er superenkle og kjappe å lage!

AVOKADOIS: Frisk eller fyldig, avokadoisen kan være begge deler! Foto: Shutterstock / TunedIn by Westend61
AVOKADOIS: Frisk eller fyldig, avokadoisen kan være begge deler! Foto: Shutterstock / TunedIn by Westend61 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De fleste av oss forbinder den supersunne frukten med brødskiver, salater og selvfølgelig guacamole, men visste du at avokado kan brukes til såååå mye mer? Den gjør seg nemlig like godt i favorittdessertene dine som i middagsrettene - i tillegg til at den gjør godsakene mye sunnere! 

Ja, avokadoen kan faktisk gjøre dine «guilty pleasures» om til sunne «fettbomber»! Vi har samlet 11 digge avokado-oppskrifter du mest sannsynlig ikke har vært borti, men som uten tvil vil gjøre både deg og kroppen din godt - bare husk å skrelle den riktig så du får mest mulig ut av den sunne frukten. Brownies, is, quesadillas og smoothie; en dæsj avokado vil gjøre underverker med de klassiske yndlingsoppskriftene dine!

LES OGSÅ: Dette visste du garantert ikke om avokadoen

1. Avokadomousse

Ja, du leser riktig ja! En av dine yndlings «guilty pleasures» har fått en grønn vri og er sunnere en noensinne. Så nå er det bare å lage dobbelt opp med god samvittighet!

2. Avokadoquesadillas

Vi sliter med å legge fra oss den meksikanske fredagsvanen - og vi ønsker det ikke heller, tvert i mot - men en sunn variant skader ikke i ny og ned, spesielt når den smaker DIGG og fresht. Bytt ut det «tunge» kjøttfyllet med avokado, grønnsaker og selvfølgelig smeltet ost. Perfekt til varme sommerkvelder!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer