Endre vaner:

15 enkle grep for en sunnere høst

Stresset, dårlig kondis eller tung i kroppen? Her er de enkle rådene som kan endre dette!

ENDRE VANER: Vi setter oss ofte nye mål om høsten, men noen ganger gaper vi over litt mye. FOTO: NTB Scanpix
ENDRE VANER: Vi setter oss ofte nye mål om høsten, men noen ganger gaper vi over litt mye. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Ny høst, ny start, tenker mange. Det er befriende å tenke at nå kan vi sette oss nye mål og begynne litt på nytt. Men det å nå målene våre er ikke alltid like lett, og noen ganger gaper vi over litt for mye.

Enten det er på trening, jobb eller hjemmebane at du ønsker noen endringer, så er det lurt å være litt realistisk – er dette gjennomførbart? Er det ikke det kan du heller starte mindre og øke målsettingen etter hvert.

- Det er varierende årsaker til at noen ikke når målene sine, så et generelt råd er utfordrende. Men spør deg selv hvor mye mening du finner i målet du har satt deg. Det vil ha mye å si på disiplinen for å nå målet, påpeker gründer og mentaltrener i Raw trening, Cecilie Ystenes.

- Vær deretter god på kartlegge setbacks og utfordringer som vil komme, og hvordan du kan være i forkant med å løse dem. Evaluer også målet ditt hver 30. dag – kanskje skal du endre på noe, eller justere det ettersom livet skjer, fortsetter hun.

Å sette seg delmål er gull – det er lettere å motivere seg for noe som ikke er så veldig lenge til. Dessuten er det lurt å være klar over at motivasjonen kan komme til å dabbe av.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer