Sporty julegaver

21 gaver til «den som har alt»

Litt seint ute i år også? Her er gavene som er bra for kropp (og sjel)!

Trenger du nye løpesko til vinterløping, kanskje? FOTO: NTB
Trenger du nye løpesko til vinterløping, kanskje? FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Julaften nærmer seg med stormskritt, og du begynner snart å lete febrilsk etter julegaver til dine kjente og kjære. Nok en gang gikk du i starte for sent-fella, selv om du etter fjorårets hasteinnkjøp lovte at det ikke skulle skje igjen.

Slapp av, det går fint! Her får du tipsene som gjør deg til årets julegavegiver!

Noe annet enn duftlys

Jeg må ærlig innrømme at det har blitt en del spontantkjøp med tiden, og jada, det har blitt både sokker, duftlys og bøker jeg ikke aner om vil falle i smak.

De siste årene har jeg blitt litt mer bevisst, og jeg har forsøkt å gå bort fra det å kjøpe bare for å kjøpe. For eksempel har jeg begynt å gå sammen med mine brødre når vi kjøper gave til mor, og da har vi kunnet kjøpe de langrennsskiene hun ønsket seg eller den varme dunjakka til turen på fjellet.

I vennegjengen har vi alle lagt penger i en pott, og brukt disse på å gjøre noe sosialt sammen i førjulstiden. I år skal vi teste en restaurant som har stått på lista en stund – for opplevelser er helt supre gaver!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer