Trening:

3 apper som gjør treningen morsommere

Hva med å bli jaget av zombier?

Publisert

Det er ikke alltid en glede å skifte til treningstøy og komme seg ut. Man er ikke alltid like flink til å variere måten man trener på og noen ganger har man rett og slett ikke dagen.

Slike ting gjør at man fort kan miste litt piffen, men den skal vi prøve å finne igjen nå. Det kan også hende du bare er på utkikk etter en ny måte å trene på. Da har du kommet til rett sted!

ZOMBIES, RUN!

Hvis du liker fart og spenning er denne appen noe for deg. «Zombies, run!» fungerer slik at når du stikker ut på din joggetur, starter du appen og får opp «et oppdrag» samt musikk som hører til.

Plutselig kan du få beskjeden om at zombiene er rett bak deg og da må du opp med farten! Du finner 200 forskjellige oppdrag i appen og du bestemmer selv hvilket tempo du vil starte med.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer

PACEDJ

Musikk på trening er et must for hele KK-redaksjonen. Her har vi egne spillelister til treningsøkta fordi musikken skal passe det vi gjør. En låt som smeller skikkelig på refrenget passer utmerket til en intervalløkt, for eksempel.

«PaceDj» går gjennom listene dine og velger musikk etter takten som passer nettopp din økt! Smart, ikke sant?

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer

SHAPERACE

Mange synes trening blir morsommere når det er litt konkurranse involvert. Denne appen lar deg konkurrere med vennene dine om hvem som er best på å komme seg ut på løperunder.

Hvem hadde du utfordret?

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer