Trening:

3 apper som gjør treningen morsommere

Hva med å bli jaget av zombier?

Publisert

Det er ikke alltid en glede å skifte til treningstøy og komme seg ut. Man er ikke alltid like flink til å variere måten man trener på og noen ganger har man rett og slett ikke dagen.

Slike ting gjør at man fort kan miste litt piffen, men den skal vi prøve å finne igjen nå. Det kan også hende du bare er på utkikk etter en ny måte å trene på. Da har du kommet til rett sted!

ZOMBIES, RUN!

Hvis du liker fart og spenning er denne appen noe for deg. «Zombies, run!» fungerer slik at når du stikker ut på din joggetur, starter du appen og får opp «et oppdrag» samt musikk som hører til.

Plutselig kan du få beskjeden om at zombiene er rett bak deg og da må du opp med farten! Du finner 200 forskjellige oppdrag i appen og du bestemmer selv hvilket tempo du vil starte med.

PACEDJ

Musikk på trening er et must for hele KK-redaksjonen. Her har vi egne spillelister til treningsøkta fordi musikken skal passe det vi gjør. En låt som smeller skikkelig på refrenget passer utmerket til en intervalløkt, for eksempel.

«PaceDj» går gjennom listene dine og velger musikk etter takten som passer nettopp din økt! Smart, ikke sant?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer