Hjemmelaget Is

3 sunnere is du kan lage helt selv

Disse oppskriftene er til å få vann i munnen av - og det beste er at de er supersunne!

HJEMMELAGET IS: Hva smaker vel ikke bedre enn is du har laget helt selv- nam, nam og nam!  Foto: Shutterstock / Elena Veselova
HJEMMELAGET IS: Hva smaker vel ikke bedre enn is du har laget helt selv- nam, nam og nam! Foto: Shutterstock / Elena Veselova Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har vel alle lyst på deilig is nå som det endelig er sommer og sol ute. Har du imidlertid jobbet litt ekstra for bikiniformen denne sommeren, eller kanskje ønsker å ikke gå helt bananas hva gjelder sukkerinntak, kan det være fint å vite at det finnes andre isvarianter du kan lage helt på egenhånd som ikke inneholder sukker i bøtter og spann. 

LES OGSÅ: 5 tips som hjelper deg å holde vekta i sommer 

1. Hjemmelaget kesam-is

Denne godsaken kommer fra selveste Grete Roede, og er et godt alternativ til vanlig fløteis for dem som går ned i vekt, eller passer litt ekstra på vekten. 

- Denne desserten er både sunn og fristende, og den er i tillegg veldig enkel å lage. Deilige desserter som denne kan fint stå på menyen mens du går ned i vekt, har Jeanette Roede, som er kommunikasjonssjef og kostholdsekspert i Grete Roede AS, tidligere fortalt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer