Grenseløs kjærlighet

32 års aldersforskjell: - Begge løy om alderen

Alicia Aisien (60) falt for nigerianske Nosa (28): - Det var kjærlighet ved første chat, sier hun.

GRENSELØS KJÆRLIGHET: Alicia og Nosa fant tonen på nett, og ble raskt forelsket. Aldersforskjellen på 32 år, bryr de seg ikke om. Foto: Ida Bergersen
GRENSELØS KJÆRLIGHET: Alicia og Nosa fant tonen på nett, og ble raskt forelsket. Aldersforskjellen på 32 år, bryr de seg ikke om. Foto: Ida Bergersen Vis mer
Publisert

Sesong to av «Grenseløs kjærlighet» er godt i gang, og to nye fjes man blir kjent med i serien, er Alicia Aisien (60) fra Kristiansand, og Nosa (28) fra Nigeria.

Alicia og Nosa ble kjent på en internasjonal nettside, som Alicia har brukt siden 2009. Hun holdt kontakt med både familie og venner på nettsiden, i tillegg til å skaffe seg nye bekjentskaper rundt omkring i hele verden.

- Jeg er veldig glad i å prate, sier Alicia, og ler godt, før hun legger til:

- Jeg hadde ingen planer om å søke etter kjæreste der, kun chattevenner. Men da jeg begynte å chatte med Nosa følte jeg umiddelbart en kjemi. Både han og jeg følte det på samme måte – jeg klarer ikke å forklare det.

Begge løy om alderen

Alicia forteller at de chattet sammen hver dag, før de omsider møttes i Gambia etter to år og syv måneder.

- Vi ble bare forelsket. Det var kjærlighet ved første chat, sier hun med et smil.

I starten da Alicia og Nosa begynte å snakke sammen, løy begge to om alderen, innrømmer Alicia. Hun sa først at hun var 38, deretter 45, før hun til slutt innrømmet å være 57. Nosa løy på seg å være mye eldre enn han er.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer