Trene Lår

5 måter å trene innsiden av lårene

Vil du tone opp lårene dine, finnes det fine øvelser for akkurat det.

ØVELSER INNSIDE LÅR: Her er fem du bør teste under neste treningsøkt! Foto: Scanpix
ØVELSER INNSIDE LÅR: Her er fem du bør teste under neste treningsøkt! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Man kan ikke punktslanke steder på kroppen man er misfornøyd med, men det betyr ikke at det ikke finnes øvelser som kan stramme opp både her og der. Sterke og sunne muskler på innsiden av lårene får deg til å se sprekere ut.Her er fem gode øvelser fra Fitsugar.com:

1. Beinløft, liggende på siden

Denne øvelsen trener både innsiden av lårene og hofteleddsbøyer, samt tar en del på de rette magemusklene.Legg deg på siden, med beina «stablet» oppå hverandre.Støtt hodet med den underste armen. Legg håndflaten til den øverste armen i gulvet foran brystet for å holde balansen.Løft det øverste beinet omtrent 60 centimeter opp fra bakken. Sørg for at du strammer rumpa og flekser foten (det vil si at du ikke strekker vristen, men har en flat fotsåle).Hold i noen sekunder. Senk deretter beinet sakte ned igjen.Fullfør repetisjonene 12 X 3, og skift deretter side.LES OGSÅ: Tren deg til slankere lår

2. Som en sumobryter

Stå med bena fra hverandre, tærne skal peke litt utover. Hold dumbbells i hendene med strake armer, håndflaten skal vende ned mot bakken under øvelsen. Bøy knærne slik at de er over anklene, og løft armene utover til de er rett nedenfor skulderhøyde. Armene dine skal være i linje med beina dine.Rett ut knærne og senk armene samtidig, og gjør øvelsen 15 X 3.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer