Stress:

5 tegn på «Rushing Woman’s Syndrome»

Hvis du kjenner deg igjen bør du kanskje vurdere en endring.

STRESS: - De som kjenner seg igjen i beskrivelse av «Rushing woman», er samvittighetsfulle, ekstroverte og omgjengelige/medmenneskelige. Er de i tillegg nevrotiske, vil de lide under presset, sier ekspert. FOTO: NTB
STRESS: - De som kjenner seg igjen i beskrivelse av «Rushing woman», er samvittighetsfulle, ekstroverte og omgjengelige/medmenneskelige. Er de i tillegg nevrotiske, vil de lide under presset, sier ekspert. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

«Jeg skal bare sende én e-post til....»

«Jeg skal bare fullføre dette prosjektet, så skal jeg ta en pause...»

Jobb, skole, barn, venner, trening, fritidsaktiviteter, studier, matlaging og husarbeid. Mange av oss føler at hverdagen går i ett!

Det er ikke uvanlig å føle på hverdagsstress og et jag etter alt du skal ordne, fikse og prestere.

Det er det som har fått navnet Rushing Woman's Syndrome, og det er vanligere enn du kanskje tror, skriver magasinet womanshealth.

Hvor ofte føler du at du haster fra en oppgave til en annen? Enten det er på grunn av en travel jobb, omsorg for barn eller eldre, vedlikehold av hus og leilighet eller en kombinasjon, prøver vi ofte å presse alt for mye inn i én dag.

Du kjenner gjerne at du har det travelt, og at det hadde vært lurt å senke farten litt, men overbeviser deg selv om at hvis du bare får gjort en ting til, så blir det litt lettere.

Du skal bare sende én e-post til, rekke en frist til, gå på enda en fest, eller si ja til enda et prosjekt som du helst burde sagt nei til. Et slikt jag kan på sikt føre til helseutfordringer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer