Treningsreiser

6 enkle tips til et sprekere liv

Det er ikke så mye som skal til...

BLI MED TIL CASCAIS: Vi skal til fiskelandsbyen Cascais for å bli sunnere og sprekere - og DU kan bli med! Foto: michaeljung - Fotolia
BLI MED TIL CASCAIS: Vi skal til fiskelandsbyen Cascais for å bli sunnere og sprekere - og DU kan bli med! Foto: michaeljung - Fotolia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO - EGENANNONSE: Ok, i morgen, Da SKAL jeg komme meg på trening. Jeg lover! Har det ofte hendt at du sier dette til deg selv, men likevel så har treningen uteblitt? 

Det er ikke alltid like enkelt å motivere seg selv til å dra på trening, og jo lenger man drøyer en treningsøkt, jo vankeligere blir det å gjennomføre den!

LES OGSÅ: 21 triks som får deg på trening!

Slik finner du motivasjonen

- Det gjelder å finne din motivasjon, og hvorfor det er viktig for deg med et sprekere liv, sier Jeanette Roede, som i april skal ta med KK-lesere til Portugal for å få inspirasjon til et sunnere kosthold og sprekere liv!

I fiskelandsbyen Cascais skal vi trene, få inn sunne matvaner, ha det gøy sosialt og bli kjente med nye mennesker. Treningen er tilpasset alle, uansett nivå og du vil komme i bedre form og bli motivert til å trene mer enn før!

I hverdagen er det små grep som skal til før du faktisk får et sprekere, sier Jeanette.

1) Finn din motivasjon og HVORFOR det viktig for deg å få et sprekere liv. Hva skal du gjøre og hva skal du bruke den spreke utgaven av deg selv til? 2) Spis regelmessig - start dagen med en god frokost da blir du kvitt både småspisingen og kanskje også søtsuget på kvelden. LES OGSÅ: Slik blir du kvitt søtsuget 3) Gå tur! Å gå er noe av det beste du kan gjøre. Det er både tid for deg selv, tid til ettertanke og du beveger kroppen din på en måte som gjør hele deg godt. 4) Spis god mat og spis variert! Da får kroppen alle næringsstoffene den trenger, og blir ikke matlei. Da blir mat til matglede og søtsaker og snacks blir ikke så viktig.  LES OGSÅ: Tre middager som øker forbrenningen 5) Tren! Ikke vent på treningslysten -bare tren! All aktivitet er av det gode. Gjør både styrketrening, kondisjonstrening og også vanlig hverdagsaktivitet hvor du rører deg så ofte du kan hver dag.  LES OGSÅ: Strammere rumpe, mage og lår? Sjekk ut disse øvelsene! 6) Sov og hvil! Hvis du trett og uopplagt og ikke får nok søvn, så går det utover treningslysten og søtsuget. Du får gjerne lyst på mer mat fordi det du egentlig trenger er mer energi. Den beste energien får du hvis du hviler/restituerer - da orker du mer!

Har du lyst til å bli med oss på tur? Les mer her!

 Litt om treningen i Portugal: 

Meir trening er:- Lavterskeltilbud til de som ønsker å komme i gang, Jo-jo mosjonistene eller de som er noe aktive fra før.- Vi trener i grupper på ulike størrelser.- Vi trener kondisjon og styrke. Øvelsene er supereffektive slik at du ser framgang.- Gruppetreningen er lagt opp som sirkeltrening med 6-10 stasjoner med ulike øvelser.- Du vil komme i bedre form og bli motivert til å trene mer enn før!- Vi trener variert slik at du ikke blir lei.- Målet med Meir-trening er at du skal oppdage treningsglede!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer