Trender:

6 TikTok-velværetrender som har gått viralt

Hva med å drikke flytende klorofyll?

SUNNERE KAFFE: I stedet for å ha vanlig melk i kaffen, er det mange TikTok-brukere som har proteinpulver eller proteinshake i kaffen. De hevder at kaffen blir fyldigere og at det kan hjelpe dem med å regulere vekten.
SUNNERE KAFFE: I stedet for å ha vanlig melk i kaffen, er det mange TikTok-brukere som har proteinpulver eller proteinshake i kaffen. De hevder at kaffen blir fyldigere og at det kan hjelpe dem med å regulere vekten. Vis mer
Publisert

På det sosiale nettverket TikTok florerer det av ulike smarte og mindre smarte tips, triks og trender. Noe av det som har blitt trendy den siste tiden er tannsmykker (selv om tannleger advarer), filing av tennene (som også frarådes), hårfjerning med sandpapir og bruk av øyedråper som kvisekrem, for å nevne noen.

I tillegg finnes det en haug av velværetrender som lover finere hår, finere hud, bedre forbrenning og lettere vektregulering. Problemet er at hvem som helst kan dele hva som helst på TikTok, og de fleste av disse rådene og trendene er ikke bekreftet av ernæringseksperter eller helsepersonell.

Det sier seg selv at det kan være problematisk, når store deler av brukerne på TikTok er mellom 13 og 24 år, en aldersgruppe som ofte er veldig mottakelige for lite dokumenterte tips og trender.

Det australske magasinet womenshealth.com.au har nå samlet 6 TikTok-velværetrender som har gått viralt den siste tiden.

Er alle like fornuftige?

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

1. Rulleskøyter

Én av TikTok-velværetrendene som har gått viralt er rulleskøyting, så her er det bare å omfavne din indre syvåring.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer