Khloe Kardashian

7 treningsprofiler du bør følge på Instagram

La deg bli inspirert!

MOTIVASJON: Trenger du motivasjon til å komme i gang med treningen? La deg inspirere av treningspersoner som tar Instagram med storm.  Foto: Skjermdump: Instagram
MOTIVASJON: Trenger du motivasjon til å komme i gang med treningen? La deg inspirere av treningspersoner som tar Instagram med storm. Foto: Skjermdump: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du har kanskje vært på treningssenteret allerede? Eller har du ikke kommet helt over feriemodusen enda? Vel, hverdagen er tilbake for de fleste av oss og med kommer også rutinene som trening, kosthold og mindre «kos».  

Men det er ingen tvil om at etter en lang og lat ferie kan dørstokkmila være ekstra vanskelig og det kan være vanskelig å finne inspirasjon og motivasjon. For mange av oss må treningen planlegges nøye, mens for andre skal det ikke mer til enn å ha med en trenings­partner som presser deg til å ta ut det lille ekstra. 

Men mangler du fortsatt motivasjonen, kan du også få mye inspirasjon av å følge de rette personene på Instagram. Derfor har vi samlet syv personer du bør følge for å komme deg ut av sofaen: 

LES OGSÅ: Treningen som forbrenner lenge etter økten er over

Anna Victoria 

Anna Victoria er skaperen bak Fit Body Guides, som er en 12-ukers trenings- og kostholdsplan. Hun er også personlig trener som følges av flere hundre tusen på Instagram. I skrivende øyeblikk har hun 1 million følgere hvor hun deler treningsvideoer, bilder av mat, trening og før- og etterbilder av kundene sine. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer