Khloe Kardashian

7 treningsprofiler du bør følge på Instagram

La deg bli inspirert!

MOTIVASJON: Trenger du motivasjon til å komme i gang med treningen? La deg inspirere av treningspersoner som tar Instagram med storm.  Foto: Skjermdump: Instagram
MOTIVASJON: Trenger du motivasjon til å komme i gang med treningen? La deg inspirere av treningspersoner som tar Instagram med storm. Foto: Skjermdump: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du har kanskje vært på treningssenteret allerede? Eller har du ikke kommet helt over feriemodusen enda? Vel, hverdagen er tilbake for de fleste av oss og med kommer også rutinene som trening, kosthold og mindre «kos».  

Men det er ingen tvil om at etter en lang og lat ferie kan dørstokkmila være ekstra vanskelig og det kan være vanskelig å finne inspirasjon og motivasjon. For mange av oss må treningen planlegges nøye, mens for andre skal det ikke mer til enn å ha med en trenings­partner som presser deg til å ta ut det lille ekstra. 

Men mangler du fortsatt motivasjonen, kan du også få mye inspirasjon av å følge de rette personene på Instagram. Derfor har vi samlet syv personer du bør følge for å komme deg ut av sofaen: 

LES OGSÅ: Treningen som forbrenner lenge etter økten er over

Anna Victoria 

Anna Victoria er skaperen bak Fit Body Guides, som er en 12-ukers trenings- og kostholdsplan. Hun er også personlig trener som følges av flere hundre tusen på Instagram. I skrivende øyeblikk har hun 1 million følgere hvor hun deler treningsvideoer, bilder av mat, trening og før- og etterbilder av kundene sine. 

Inger Houghton

Norske Inger Houghton bor i Dubai sammen med ektemannen der de to driver treningsstudioet SHP Dubai. Hun fikk mye oppmerksomhet da hun - i likhet med Fotballfrue Caroline Berg Eriksen, la ut bilde av seg selv bare noen dager etter fødselen. Inger har over 100.000 følgere på Instagram, hvor hun deler treningstips og inspirasjonsbilder. Hun er utdannet og jobber som personlig trener og kostholdsveileder.

4 x 4 min intervals- UP A HILL #itallwentbetterthanexpected #doyouevenincline #morningintervals #check #ff

Et bilde publisert av Inger Houghton (@ingerindubai)

Emily Skye 

Med over 1,7 millioner følgere på Instagram legger IT-jenta Emily Skye ut inspirasjon til trening. Den australske fitnessmodellen er også treningsveileder og står bak programmet F.I.T, som har flere millioner følger. Er du på jakt etter nye øvelser kan du hente masse inspirasjon her. 

Jørgine Massa Vasstrand

Jørgine Vasstrand Haagensen, som står bak profilen @funkygine, fikk mye oppmerksomhet da hun postet en video hvor hun trente med sønnen sin. Videoen viste seg å inspirere og fascinere mange og den ble delt over to millioner ganger på Facebook. I dag har hun over 250.000 følgere på Instagram hvor hun deler bilder og videoer av sin hverdag - som også består av mye trening. 

Gunnar Peterson 

Om ikke du har hørt navnet Gunnar Peterson enda, er det kanskje på tide. Hollywood-treneren er blant annet kjent for å få Khloé Kardashian og søsteren Kim i superform. Kjendistreneren er ekspert på styrke- og kondisjonstrening, og har hjulpet flere stjerner med å oppnå sine resultater. På Instagram deler han blant annet treningsvideoer du lett kan utføre på treningssenteret eller hjemme. 

Kaisa Keranen

Trening skal være gøy og er det noe den personlige treneren Kaisa Keranen klarer er det nettopp å vise dette. Med over 200.000 følgere legger hun ut inspirerende videoer til sine følgere, som både kan gjennomføres ute og inne. 

|| Happy Friday! ||

En video publisert av Kaisa Keranen (@kaisafit)

Cassey Ho

Med over 1,3 millioner følgere på Instagram og 3 millioner abonnenter på YouTube er Cassey Ho et kjent navn når det kommer til trening og kosthold. Hun står også bak programmet POP Pilates, noe som hun også deler på sosiale medier. 

If only my hair could be like this everyday! Braids by @beautystylelist. Color by @guy_tang.

Et bilde publisert av Cassey Ho (@blogilates)

Today's move is the double leg lift! Do 28 of these! Thank you @laurajquinn for joining me! #adorethecore

En video publisert av Cassey Ho (@blogilates)

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer