Aktivitet

9 tips som vil øke hverdagsaktiviteten din

- For mange er mer hverdagsaktivitet nesten vanskeligere enn de to treningsøktene i uka, sier personlig trener.

HVERDAGSAKTIVITET: Det er kun noen enkle grep som skal til for å øke hverdagsaktiviteten din. FOTO: NTB Scanpix
HVERDAGSAKTIVITET: Det er kun noen enkle grep som skal til for å øke hverdagsaktiviteten din. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Vi hører hele tiden snakk om hvor viktig det er å trene, hvorfor man på død og liv få presset inn de tre (varierte) treningsøktene i uka og hvilke øvelser som gir oss strammere rumpe.

Det vi i KK-redaksjonen derimot mener det snakkes for lite om, er de enkle små grepene vi kan gjøre i hverdagen, som vi kan ha i bakhodet hvor enn vi befinner oss - OG som gjør at vi faktisk kan bevare en god helse, uten å egentlig bruke så veldig mye krefter på det.

De fleste av oss sitter mye mer enn før. Faktisk så er 70 prosent av den norske befolkningen fysisk inaktive. Vi bruker blant annet uendelig mye tid sittende på jobb, ved tv-en, i bilen og naturligvis når vi sover. Det er litt skremmende, fordi hvor mye man beveger deg i løpet av en vanlig dag, kan være helt avgjørende for vekten og helsen vår.

- Til kundene mine har jeg nesten mer fokus på hverdagsaktivitet enn trening, men jeg vet også at for mange er mer hverdagsaktivitet nesten vanskeligere enn de to treningsøktene i uka. Utfordringen ligger ofte i å få folk til å forstå hvor mye de små tingene faktisk betyr, sier personlig trener, Desiree Andersen, til KK.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer