Syk på reise

Advarer om legekontor: Truer og lurer nordmenn for titusener av kroner

Nordmenn fortviler etter å ha fått legehjelp ved svartelistet legekontor i Puerto Rico på Kanariøyene. Nå advarer forsikringsselskapet reisende: – Styr unna. Oppsøker du dette legekontoret, kan du risikere å bli alt annet enn frisk.

- STYR UNNA DENNE LEGEN: Gjensidige advarer mot dette legekontoret i Puerto Rico på Gran Canaria. Legen lurer og truer turister til gjentagende behandlinger for skyhøye priser - og eldre er spesielt utsatte, sier forsikringsselskapet. Foto: Gjensidige
- STYR UNNA DENNE LEGEN: Gjensidige advarer mot dette legekontoret i Puerto Rico på Gran Canaria. Legen lurer og truer turister til gjentagende behandlinger for skyhøye priser - og eldre er spesielt utsatte, sier forsikringsselskapet. Foto: Gjensidige Vis mer
Publisert

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Det er forsikringsselskapet Gjensidige som nå går ut og advarer turister mot å oppsøke svartelistet legeklinikk på Gran Canaria.

Klinikken kalles «Clinic Diamond» og ligger sentralt til i et travelt restaurantområde i Puerto Rico.

– Det er første og eneste gang vi og andre forsikringsselskaper har navngitt en aktør på denne måten, og nå er det på tide å gjøre det igjen. Jeg blir oppriktig litt forbannet og sint når jeg hører hva denne legen gjør med pasientene sine, sier kommunikasjonssjef Arne Voll i Gjensidige.

– Historiene er sånn at du ikke tror det er sant, sier Voll til Vi.no.

Truer og lurer folk for titusener

Forsikringsselskapet har også tidligere advart om nettopp dette legekontoret på Gran Canaria – og etter at det har vært stille om saker fra klinikken under koronapandemien, forteller Voll at dette nå har tatt seg opp igjen – og de har fått flere skadesaker fra fortvilte kunder som har oppsøkt den.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer