Kk Grillskole

Aldri mer tørr kylling - her er grilltipset du alltid bør følge!

Matblogger og helårsgriller Christoph Schmitz viser deg hvordan du griller kyllingen saftig og perfekt.

Publisert
Sist oppdatert

Skal du fyre opp grillen i finværet? Selv om det er mye fancy å slenge på flammene, skal vi ikke undervurdere hvor godt det er med en helgrillet kylling en gang i blant– og det spesielt hvis den er penslet med god marinade. Hva med å prøve denne herlige soyamarinaden med honning og sesamfør? 

Det er imidlertid ikke alltid like lett å grille kylling - for det er ikke noen hemmelighet at kjøttet ofte ender opp med å bli både tørt og smakløst. Heldigvis finnes det en rekke gode tips og triks der ute! I videoen øverst i saken viser Christoph Schmitz​, som er matblogger (innifristelse.no) og helårsgriller, deg hvordan du kan få saftig kylling hver eneste gang du griller! 

Er du ikke helt komfortabel med å bruke kullgrillen? Da kan du sjekke ut tipsene i denne saken eller fortsetter å se klippene i KK Grillskole i toppen av saken.

 

 

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer