«Nugattimannen»

– Alle spør om jeg fortsatt spiser Nugatti

Syv år etter deltagelsen i «Hellstrøm ordner opp hjemme», har Øystein Engen lagt fra seg skammen over matvanene sine.

RIKSKJENDIS OVER NATTA: Episoden hvor Eyvind Hellstrøm ba Øystein velge mellom kona og Nugatti, ble i 2014 nominert til Årets tv-øyeblikk. FOTO: Viaplay/TV3
RIKSKJENDIS OVER NATTA: Episoden hvor Eyvind Hellstrøm ba Øystein velge mellom kona og Nugatti, ble i 2014 nominert til Årets tv-øyeblikk. FOTO: Viaplay/TV3 Vis mer
Publisert

Selv om navnet Øystein Engen kanskje ikke sier deg så mye, er sjansene store for at du har hørt om ham. I 2014 ble Øystein mer eller mindre rikskjendis over natta, da han stilte opp i TV3-programmet «Hellstrøm ordner opp hjemme».

I programmet fikk vi vite at Øysteins ektefelle Astrid ønsket å få bukt med Nugattivanene hans. Øystein, som den gangen var 31 år gammel, spiste nemlig brødskiver med Nugatti til alle dagens måltider - og lite annet.

Flere av scenene fra programmet har blitt rene tv-klassikere, som da programleder Eyvind Hellstrøm sier Øystein må velge mellom kona og Nugatti. Et klipp som faktisk ble nominert til Årets tv-øyeblikk i 2014.

En annen kommentar mange trolig husker fra programmet, var da Hellstrøm sammenlignet Øysteins Nugattivaner med narkomani. «Du er narkoman!» tordnet programlederen.

– Det var ikke gøy, men det er jo ikke veldig langt unna sannheten. Om man kun har spist sukker hele livet og ikke klarer å legge det fra seg uten hjelp, skjønner jeg sammenligningen, sier Øystein i dag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer