Dette ønsker vi oss før vi dør

Alt Jon (61) ville, var å høre lyden av motorsykler en siste gang

Over 100 motorsyklister samlet seg rundt huset hans de siste timene han levde.

Vis mer Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

(Vi.no): Jon Stanley døde fredfullt i sin kones armer. Muligens med et smil om munnen. Han hadde fått oppfylt sitt store ønske.

Livet til amerikaneren som motorsyklist fikk en brå slutt, da han fikk kreft i både hjernen og lungene. Han hadde akkurat kjøpt en ny Harley-Davidson, som 61-åringen fikk kjørt tre ganger, før han ikke lenger hadde kapasitet.

Jon kjempet lenge mot kreften i senga, men visste nok innerst inne at det gikk mot slutten. Han fortalte familien at han så gjerne ville høre lyden av en motorsykler én siste gang før han døde.

Les også: Forklaringen på aldring: Når du leser dette, har du allerede hatt kreftsvulster

Og familien var ikke sene å be. I samarbeid med en lokal motorsyklist fikk de ut en henvendelse på Facebook, hvor de fortalte om Jons historie og ønske.

Et par timer før han døde omringet over 200 mennesker huset med 100 motorsykler, og lagde så mye lyd de klarte.Familien fikk båret ut Jon, som fikk en siste hilsen med det han likte best i verden. Flere av de oppmøtte gråt da de så hvor glad han ble, opplyser Theepochtimes.Like etter sovnet han stille inn.Videoen av gesten har blitt sett av nesten en halv million mennesker på YouTube, og folk lar seg røre i kommentarfeltet:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.