Skjønnhet:

Anti age-krem, parfyme og olje: Her er ukens skjønne nyheter

Finner du en ny favoritt?

Anti age-krem, parfyme og olje: Her er ukens skjønne nyheter
Publisert

Høykonsentrert glød

Linda Johansens nye serum inneholder vekstfaktorer som sender signaler til cellene for å styre hva de skal gjøre. Etter flere års forskning lanseres nå kuren Antiage Boost Systemm som består av tre høykonsentrerte serum som skal brukes i 30 dager, to til fire ganger i året (kr 1300).

Det ville vesten

Urban Decay har lansert en ny variant av sine populære paletter. Her får du tolv godt pigmenterte øyeskygger i farger som strekker seg fra beige og bronsetoner, som representerer sanddyner, samt grønne nyanser som gir assosiasjoner til kaktuser (kr 550, Naked Wild West Eyeshadow Palette).

Næring på krukke

Diors nyeste anti age-krem tar utgangspunkt i vitenskapen om stamceller og Diors egen blomsterekspertise. Den kombinerer biocelleteknologi med et fransk peonoljeekstrakt som reparerer huden. Kremen lindrer og gir mye næring uten at huden føles fet (kr 1090, Capture Totale Super Potent Rich Creme).

Grip øyeblikket!

Ideen bak den nye Replica-parfymen, Matcha Meditation, fikk parfymør Maurice Roucel etter en te-smaking. Han ønsket å få fram følelsen den tradisjonelle japanske matcha-teen gir, som er å redusere stress og gi energi. Parfymen har en nydelig blomsterduft med innslag av grønn te og bergamott (kr 560, Maison Margiela Paris).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer