Skjønnhet:

Anti age-krem, parfyme og olje: Her er ukens skjønne nyheter

Finner du en ny favoritt?

Anti age-krem, parfyme og olje: Her er ukens skjønne nyheter
Publisert

Høykonsentrert glød

Linda Johansens nye serum inneholder vekstfaktorer som sender signaler til cellene for å styre hva de skal gjøre. Etter flere års forskning lanseres nå kuren Antiage Boost Systemm som består av tre høykonsentrerte serum som skal brukes i 30 dager, to til fire ganger i året (kr 1300).

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

Det ville vesten

Urban Decay har lansert en ny variant av sine populære paletter. Her får du tolv godt pigmenterte øyeskygger i farger som strekker seg fra beige og bronsetoner, som representerer sanddyner, samt grønne nyanser som gir assosiasjoner til kaktuser (kr 550, Naked Wild West Eyeshadow Palette).

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

Næring på krukke

Diors nyeste anti age-krem tar utgangspunkt i vitenskapen om stamceller og Diors egen blomsterekspertise. Den kombinerer biocelleteknologi med et fransk peonoljeekstrakt som reparerer huden. Kremen lindrer og gir mye næring uten at huden føles fet (kr 1090, Capture Totale Super Potent Rich Creme).

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

Grip øyeblikket!

Ideen bak den nye Replica-parfymen, Matcha Meditation, fikk parfymør Maurice Roucel etter en te-smaking. Han ønsket å få fram følelsen den tradisjonelle japanske matcha-teen gir, som er å redusere stress og gi energi. Parfymen har en nydelig blomsterduft med innslag av grønn te og bergamott (kr 560, Maison Margiela Paris).

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

Naturlige urter

New Nordic er kanskje mest kjent for sine kosttilskudd og urteprodukter. Nå lanserer de hudpleieserien Beauty in & out, og tanken er at man kan kombinere kosttilskudd og hudpleie med samme ingredienser. Produktene egner seg godt til tørr og moden hud, og er både naturlige og veganske (kr 340–460).

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

Ansiktsoljer

En god olje kan gi liv til gusten hud. Bruk noen dråper olje under sminken din.

Beauty Oil, 30 ml (kr 820, RMS). FOTO: Produsenten
Beauty Oil, 30 ml (kr 820, RMS). FOTO: Produsenten Vis mer
The Face Oil, 30 ml (kr 2000, Augustinus Bader). FOTO: Produsenten
The Face Oil, 30 ml (kr 2000, Augustinus Bader). FOTO: Produsenten Vis mer
Firming Facial Oil, 30 ml (kr 500, Weleda). FOTO: Produsenten
Firming Facial Oil, 30 ml (kr 500, Weleda). FOTO: Produsenten Vis mer

KK-testen

Hva: Shiseido Synchro Skin Radiant Lifting Foundation (kr 450).

En veldig god foundation som føles lett, men likevel er overraskende dekkende. Her får du en naturlig finish som bevarer glød, men fortsatt matter ned. Kommer i 30 ulike nyanser, vi testet farge 330 Bamboo. Pluss for at foundationen har SPF15.

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer