Ashley Tisdale

Åpner opp om sykdommen

– Vit at hvis du sliter med det, er du ikke alene, sier skuespiller Ashley Tisdale.

ASHLEY TISDALE: Skuespilleren åpner opp om sykdommen for å fjerne stigma, og for å vise andre som sliter med det samme, at de ikke er alene om det. FOTO: NTB
ASHLEY TISDALE: Skuespilleren åpner opp om sykdommen for å fjerne stigma, og for å vise andre som sliter med det samme, at de ikke er alene om det. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ashley Tisdale (37) deler mye fra hverdagen på sosiale medier. Mellom store og små opplevelser deler hun hvordan hun prioriterer å ta vare på sin egen mentale helse. Med råd basert på egne erfaringer, viser 37-åringen hvordan hun stresser ned i en travel hverdag, lytter til kroppen og sørger for en god balanse i livet.

Hun er også åpen om at livet ikke alltid er en dans på roser.

Nylig delte den amerikanske skuepsilleren en video hvor hun åpner opp om hvordan det er å leve med en kronisk sykdom det tradisjonelt sett er knyttet mye skam til.

Å være alene i det har vært tøft, og nå ønsker den tidligere Disney-stjernen å bidra til mer åpenhet, forståelse og økt bevissthet rundt sykdommen.

Frisøren mistenkte alopecia

Tidlig i 20-årene gikk 37-åringen til frisøren for å friske opp hårfargen. Hun hadde lagt merke til en hårløs flekk på toppen av hodet, og spurte frisøren om årsaken. Frisøren mistenkte alopecia, noe Tisdale like etterpå fikk bekreftet hos en hudlege.

På det tidspunktet hadde ikke skuespilleren hørt om tilstanden før, men fikk vite at det er en sykdom som ofte kan utløses av stress. Hun gikk gjennom en stressende periode da hun selv fikk påvist det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer