Apper

Appene du vil digge i året som kommer

Her er 13 nyheter som vil underholde og forenkle livet ditt.

DE BESTE APPENE: Trenger du hjelp med søvnen, å huske å ta p-pilla eller med nyttårsforsettene? Da bør du sjekke ut app-ekspertens tips! Foto: Shutterstock / Georgejmclittle
DE BESTE APPENE: Trenger du hjelp med søvnen, å huske å ta p-pilla eller med nyttårsforsettene? Da bør du sjekke ut app-ekspertens tips! Foto: Shutterstock / Georgejmclittle Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En hjelpende hånd i ny og ne er ikke å forakte, og med dagens teknologi og alskens apper har du en utrolig nyttig kompis med deg hvor enn du går. 

Trenger du hjelp med å holde nyttårsforsettene dine, kommer mensen like overraskende på hver måned, eller er du på jakt etter en hobby?

Vi har fått app-ekspert og teknologijournalist i Dinside.no, Kirsti Østvang til å liste opp de hotteste og mest populære appene akkurat nå!

LES OGSÅ: Slik blir du en kløpper på sexting

Apper for helsa

Clue- For deg som ikke klarer å holde styr på menstruasjonssyklusen din. Du registrerer når du får mensen og hvor lenge den varer, og etter hvert vil den varsle deg når mensen er på vei, samt fortelle deg når din fruktbare periode er dersom du skulle ha interesse av å vite det. Du kan sette opp en haug med varsler, for eksempel en daglig påminnelse om å ta p-pillen din.

Tilgjengelig for iPhone og android. 

Relax & Rest- Det begynner å komme en del meditasjonsapper til mobilen, men er du på jakt etter en veldig enkel en, sjekk ut Relax & Rest. Deep Rest-programmet er supert når du trenger hjelp til å sovne. Her får du et 13 minutters langt program som får deg til å slappe helt av. Den har i hvert fall hjulpet oss! 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer