Bh

Årets drøyeste bh-trend?

Den skal vises - ikke skjules. Nå bruker du bh-en utenpå klærne.

PRIKKETE PUPPEPLAGG: Designer House of Holland vil ha bh-en utenpå klærne denne våren. Foto: All Over Press
PRIKKETE PUPPEPLAGG: Designer House of Holland vil ha bh-en utenpå klærne denne våren. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Synes du alltid det er litt trist å måtte dekke til og kle over de vakre bh-ene dine? De i raffinert silke med broderte chiffonblomster og franske finesser?Da er dette årets gladeste trendnyhet!For nå er det nemlig helt riktig å bruke puppeplagget utenpå klærne.Sjekk ut hvordan på bildene nederst i artikkelen.
 • Les også: Flott undertøy som tåler å synes
 • Hot på catwalken

  Hos den engelske designeren House of Holland går det i bh-topper av ulik art denne vinteren og våren. Alt fra blomstrete varianter i friske korallfarger og prikkete fotballer, til nostalgiske retro-bh-er i mormor-stil.Nicole Farhi viser også kjoler med egne bh-er utenpå i sin kolleksjon.På nettsiden Creatures of Comfort er det dessuten flere varianter å velge mellom. Her finner du bh-er som er såpass kraftige at de nettopp kan egne seg som topp - for deg som føler deg kallet.

  Her er tre måter å bruke bh-en på - til inspirasjon og glede:

  En av flere artige trender

  Det er ikke bare disse bh-ene som skiller seg ut i motebildet denne sesongen. At alle tanters hudfargede favorittruser er noe av det kuleste du kan ha på deg i vår, er kanskje også en smule spesielt?De navlekorte toppene fra 90-tallet har i hvert fall kommet tilbake for fullt. For deg som gikk gjennom 90-tallet med bar mage er det med andre ord all grunn til å juble.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer