Kvinnehelse:

Bivirkninger av koronavaksinen: - Plutselig blødde jeg hver dag i 15 dager

Kvinner over hele verden har meldt om blødningsforandringer etter koronavaksinen. Blir det snakket nok om?

BIVIRKNINGER: Vi har blitt godt forberedt på diverse bivirkninger av koronavaksinen. Men hva med blødningsforandringer? Foto: NTB
BIVIRKNINGER: Vi har blitt godt forberedt på diverse bivirkninger av koronavaksinen. Men hva med blødningsforandringer? Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi er mange som har sett frem til å endelig få koronavaksine. Vaksinen gir oss håp om en hverdag som minner mer om tiden før pandemien, med økt sosialisering, mer reising og mer klemming. Og kanskje en pause fra både joggedressen og hjemmekontoret?

Vi har vært forberedte på å kanskje måtte betale en viss pris i form av for eksempel trøtthet, feber og leddsmerter takket være stikket. Nå ser det ut til at vi bør belage oss på mens-relaterte bivirkninger også.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

- Blødde i 15 dager i strekk

Vi hadde nok ikke gjettet at vaksinen kunne påvirke mensen, men det ser ut til at vi må tro om igjen. Den siste tiden har kvinner over hele verden meldt inn blødningsforandringer etter å ha blitt vaksinert.

- Endringer i syklusen er ofte en skremmende ting for kvinner, uansett hvor vant vi er med å blø. Hvis dette er en vanlig, ufarlig bivirkning av vaksinen så må det informeres høyt om det, sier influenser og forfatter Kristiane «Snillegucci» Aateigen til KK.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer