Blø gjennom

Blødde gjennom under løpet – deler bilde

– Jo flere barrierer vi kan bryte, jo bedre, sier triatleten Emma Pallant-Browne.

BLØ GJENNOM: – Det er virkelig ikke no galt med det. Det er naturlig, sier Emma om mensen-bildet. FOTO: Skjermdump Instagram/@em_pallant / Professional Triathletes Organizaton
BLØ GJENNOM: – Det er virkelig ikke no galt med det. Det er naturlig, sier Emma om mensen-bildet. FOTO: Skjermdump Instagram/@em_pallant / Professional Triathletes Organizaton Vis mer
Publisert

Et bilde av at den britiske triatlonløperen Emma Pallant-Browne (34) har spredd seg som ild i tørt gress på Internett de siste dagene. Bildet delte hun først selv, med en hyllest til den naturlige kvinnekroppen.

Da 34-åringen la ut på løpeetappen under et triatlon på Ibiza i april, ble det tatt et bilde hvor mensblodet synlig har rent gjennom drakten hennes. Bildet har først fått mye oppmerksomhet etter at Pallant-Browne selv delte bildet.

– Ydmyk av mengden tilbakemeldinger jeg har fått fra både kvinner og menn om den uglamorøse realiteten ved å konkurrere med mensen, skriver hun i et innlegg på sin egen Instagram-konto.

– Dette er en ekte kvinnesport, og jo flere barrierer vi kan bryte, jo bedre, sier triatleten om å ikke la seg stoppe av mensen, konkurrerende side om side med menn.

Løp i badedrakt

Spørsmålene har vært mange knyttet til at 34-åringen løper i badedrakt under det aktuelle triatlonløpet. Det forklarer hun med at hun kroppstemperaturen øker under trening, og at hun har en tendens til å svime av når det er så varmt som under løpet på Ibiza hvor bildet ble tatt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer