PNES

Celine falt om i kramper på treningsleir med Funkygine

- Når anfallene kommer er jeg bevisstløs – jeg kjenner ingen form for smerter.

PNES: Celine lever med en diagnose som gir henne kraftige krampeanfall, men hun ønsker at det skal begrense henne minst mulig i hverdagen. Foto: Ida Bergersen
PNES: Celine lever med en diagnose som gir henne kraftige krampeanfall, men hun ønsker at det skal begrense henne minst mulig i hverdagen. Foto: Ida Bergersen Vis mer
Publisert

Celine Skotvedt Kallevig (25) våkner opp, svett og utmattet, på en kunstig gressmatte. Solen treffer ansiktet hennes, og hun ser fjeset til en person som hun ikke klarer å gjenkjenne. Hun forstår ikke hvor hun er, eller hvem hun er sammen med.

Det tar litt tid før hun klarer å orientere seg. Når hun begynner å komme til seg selv, ser hun at det er Jørgine Massa Vasstrand som sitter foran henne.

- Jeg lover å ikke komme tilbake! Jeg lover at jeg ikke kommer neste år, sier Celine skamfullt.

Jørgine er ikke enig i dette, og svarer at Celine skal være med hele uken. Deretter spør hun om Celine husker økten hun nettopp hadde gjennomført.

- Hvilken økt? spør Celine.

Jørgine forklarer at hun nettopp har fullført en økt bestående av 1000 repetisjoner, inkludert 100 burpees.

- Tenk å kunne skryte av en økt du har gjort, og ikke husker, sier Jørgine.

Celine skjønner ingenting, og blir veldig lei seg av tanken på at hun har gjennomført en så hard økt, uten å huske noe som helst.

Da KK møter henne, hjemme i en koselig og varm leilighet på Jessheim, forteller hun at det tross alt ble et godt minne fra treningsleiren på Kypros.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.