Christina Applegate

Christina Applegate om diagnosen: – Så vanskelig som en tror

Skuespilleren dukket opp på en offentlig tilstelning for første gang etter hun ble diagnostisert med sykdommen.

CHRISTINA APPLEGATE: Skuespilleren har fått navnet sitt gravert på ærverdige Hollywood Walk of Fame for sin bemerkelsesverdige skuespillerkarriere. FOTO: NTB
CHRISTINA APPLEGATE: Skuespilleren har fått navnet sitt gravert på ærverdige Hollywood Walk of Fame for sin bemerkelsesverdige skuespillerkarriere. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Idet skuespiller og komiker Christina Applegate (50) mandag sto på talerstolen for å holde takketale, påpekte hun at hun må bli assistert av kollega og venninne Katey Sagal for at hun skulle klare å stå oppreist. I den andre hånden holdt hun en stokk som hun lente seg på.

Applegate ble tildelt en stjerne på ærverdige Hollywood Walk of Fame mandag denne uken.

Det var første gang hun dukket opp på et offentlig arrangement med pressen til stede etter at hun i fjor sommer ble diagnostisert med den nevrologiske sykdommen multippel sklerose (MS).

50-åringen holdt en rørende tale og var tydelig preget av utmerkelsen.

Siden 2019 har hun vært aktuell med Netflix-suksessen Dead to Me, og hun insisterte på å fullføre innspillingen av den tredje og siste sesongen til tross for sykdommen.

Fysiske utfordringer

– Å kjempe med sykdommen er så vanskelig som en sannsynligvis skulle tro, sier hun i et intervju med Variety i forkant av seremonien.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer