Livsstilsendring

Da Emera ble koronapermittert, bestemte hun seg for å endre livsstilen

- Men jeg har aldri vært en spesielt aktiv person, og jeg så derfor for meg at jeg ville legge mye på meg dersom jeg ikke gjorde noe drastisk.

BLE KORONAPERMITTERT: Emera har møtt mye motgang de siste årene. - Styrken min er at jeg tillater meg selv å være litt nede før jeg samler meg selv igjen og kjører på. Jeg gir ikke opp, sier hun. FOTO: Privat
BLE KORONAPERMITTERT: Emera har møtt mye motgang de siste årene. - Styrken min er at jeg tillater meg selv å være litt nede før jeg samler meg selv igjen og kjører på. Jeg gir ikke opp, sier hun. FOTO: Privat Vis mer
Publisert

Koronapandemien har fått oss til å tilbringe mer tid hjemme enn noen gang før, enten på grunn av hjemmekontor, karantener eller permitteringer, men hvordan vi har valgt å bruke denne perioden varierer veldig.

Mens noen har pløyd gjennom alt som finnes av filmer og serier på Netflix, har andre blitt eksperter på å bake med surdeig.

Da Emera Mostafa (33) ble koronapermittert, valgte hun å snu den negative situasjonen til noe positivt.

Måtte starte på nytt

Emera er kurder og flyttet fra Syria til Norge i 2007. I dag trives hun godt på Sola like utenfor Stavanger, hvor hun bor sammen med ektemannen og sønnen på 9 år.

Nedturene har riktignok stått i kø for Emera de siste årene.

Da hun først kom til Norge var hun godt i gang med en økonomiutdannelse fra hjemlandet. Hun valgte imidlertid å satse på oljeindustrien i stedet og tok en bachelor og master i petroleumsgeologi.

Men før hun rakk å bli ansatt i oljebransjen, ble vi rammet av oljekrisen og jobbmulighetene ble mer eller mindre borte over natten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer