Underlivsprolaps

Da Sadie hverken kunne stå eller holde sin nyfødte datter, skjønte hun at noe var alvorlig galt

- Det føltes konstant som om en tampong var på vei ut av skjeden min.

UNDERLIVSPROLAPS: - Jeg hadde veldig mye nedpress og trykk mot bekkenbunnen. Men følte ikke at jeg ble tatt på alvor. Foto: Privat
UNDERLIVSPROLAPS: - Jeg hadde veldig mye nedpress og trykk mot bekkenbunnen. Men følte ikke at jeg ble tatt på alvor. Foto: Privat Vis mer
Publisert

I flere år prøvde Sadie Lawler (38) å bli gravid uten at det klaffet, så da hun endelig tok en positiv graviditetstest ble hun både lettet og lykkelig.

Svangerskapet var uten komplikasjoner, og hun var fast bestemt på at hun ønsket en helt naturlig fødsel i Oslo. Det ønsket fikk hun oppfylt da datteren kom til verden i juli 2016. Sadie beskriver det som en udramatisk fødsel, selv om hun ble klippet og opplevde noen små komplikasjoner underveis. Hennes fokus var på at datteren endelig hadde kommet til verden, og at babyen var frisk og perfekt.

På det tidspunktet vPisste ikke Sadie hvilket mareritt som ventet henne.

- Jeg var veldig sliten og hadde vondt etter fødselen, men fikk høre at det var normalt og som forventet. Jeg slo meg først til ro med det, forteller Sadie til KK.

Men bare noen dager etter fødselen føltes det som om kroppen skulle falle fra hverandre.

- Jeg hadde veldig mye nedpress og trykk mot bekkenbunnen, det føltes konstant som en tampong var på vei ut av skjeden min, forteller hun åpenhjertig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer