SKAPER RUMPEHYSTERI: Disse kjendiskvinnene er blant dem som skaper størst rumpehysteri. Fra venstre - Kate Hudson, Pippa Middleton og Blake Lively.   Foto: All Over Press
SKAPER RUMPEHYSTERI: Disse kjendiskvinnene er blant dem som skaper størst rumpehysteri. Fra venstre - Kate Hudson, Pippa Middleton og Blake Lively. Foto: All Over Press Vis mer

Mote

De flotteste rumpene i Hollywood

Se hvilke «stusser» som skaper oppstyr på den røde løperen.

Publisert
I likhet med drømmen om en flat, veltrent mage, er det mange kvinner som drømmer om en spretten og lekker rumpe.

Og det er kanskje ikke så rart med tanke på hvor mye oppmerksomhet mange kjendiskvinner - både i Norge og utland, får som følge av sin bakende.

Her i Norge har blant annet popprinsesse Tone Damli fått en del oppmerksomhet på grunn av dette, og hun har tidligere avslørt treningshemmeligheten sin til KK.no.

Men - det er på den røde løperen i Hollywood at rumpene virkelig tiltrekker oppmerksomheten, og ofte får kjendisene mer oppmerksomhet for disse attributtene, enn for kjolene de har på seg.

LES OGSÅ: Øvelsen som vil forandre rumpa

DE FINESTE RUMPENE I VERDEN? På den røde løperen er det mange stjerner som får mye oppmerksomhet for "stussen" - her ser du Kate Hudson, Eva Mendez og Beyonce vise frem sine velformede bakender.  Foto: All Over Press
DE FINESTE RUMPENE I VERDEN? På den røde løperen er det mange stjerner som får mye oppmerksomhet for "stussen" - her ser du Kate Hudson, Eva Mendez og Beyonce vise frem sine velformede bakender. Foto: All Over Press Vis mer

Rumpene alle drømmer om

Det er ingen tvil om at en rumpe skape mye oppstyr. Det fikk man blant annet erfare da Philippa «Pippa» Middleton (29) var brudepike for storesøster Kate Middleton i 2011, og et eneste stort rumpehysteri brøt ut i Storbritannia.

(Artikkelen fortsetter under bildet)


Faktisk var det så voldsomt at det i ettertid er blitt produsert en truse, som visstnok skal kunne gi deg en lignende «stuss» som Pippa.

Hun er heller ikke den eneste som har gjort suksess med bakenden sin. Etter at Kim Kardashian slo gjennom med «Keeping Up with the Kardashians», har rumpa hennes vært et tema i utallige sladreblader.

Også popdivaene Beyoncé og Jennifer Lopez får mye oppmerksomhet på grunn av formene sine, og kvinner over hele verden drømmer om å ha en rumpe som dem.

Men i skyggen av de mest berømte rumpene, finnes det også andre stjerner som utmerker seg. Blant annet Kate Hudson, supermodell Marissa Miller, Blake Lively, Scarlett Johansson og Diane Kruger.

SJEKK UT HOLLYWOODS FLOTTESTE RUMPER HER:


LES OGSÅ: Derfor bør du like den store rumpa di

Så ofte bør du trene rumpa di

Å trene setemuskulatur er ikke bare nyttig for å få en stram og spretten stuss.

Det er også viktig for å kunne yte maks under trening, samt forebygge skader. Og da særlig skader i rygg og knær, som er de kroppsdelene mange ender opp med å få problemer med etter hvert som man eldes.

– Sterke setemuskler er viktig, blant annet fordi det forebygger rygg- og kneplager, har Martin Norum, personlig trener og faglig ansvarlig for Akademiet for Personlig Trening i Oslo, tidligere fortalt til KK.no:

– Grunnen er at det i hovedsak er tre store muskelgrupper som er ansvarlig for å strekke kroppen bakover – korsryggen, setemusklene og baksiden av lårene. Hvis én av disse muskelgruppene ikke fungerer slik den skal (i dette tilfellet setet), vil én av de to andre muskelgruppene måtte ta over jobben.

– Dette kan føre til overkompensering, som senere kan fremprovosere smerter.

LES OGSÅ: Få flott rumpe på fire uker

De beste rumpeøvelsene

Det finnes flust av ulike «rumpeøvelser» en kan gjøre, men den kanskje mest kjente av dem alle er den klassiske knebøyen.

Ifølge Norum er knebøy en fantastisk øvelse for deg som vil styrke og forme rumpe - så fremt du gjør den riktig.

- Skulle jeg valgt bare én øvelse ville jeg valg knebøy, men ofte blir den ikke utført riktig. Mange har en tendens til å knekke sammen i knærne - dette på grunn av feil teknikk og ustabilitet, forklarer han:

- Hvis du merker at knærne begynner å svaie innover, så bør du begynne å trene andre øvelser i tillegg. Også for de som trener knebøy fra før har disse øvelsene noe for seg, forklarer han.

Flere supre øvelser for sexy, spretten stuss får du i denne saken!

LES OGSÅ: Det er bra å være bred over baken

KNEBØY OG UTFALL: Er noen av de beste øvelsene for stram og spretten stuss.  Foto: Per Ervland
KNEBØY OG UTFALL: Er noen av de beste øvelsene for stram og spretten stuss. Foto: Per Ervland Vis mer
SPREK KROPP: Skuespiller Kate Hudson har en av Hollywoods flotteste figurer, og er ikke redd for å vise seg frem i bikini.  Foto: All Over Press
SPREK KROPP: Skuespiller Kate Hudson har en av Hollywoods flotteste figurer, og er ikke redd for å vise seg frem i bikini. Foto: All Over Press Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer