Forbrenning

Den beste treningen for økt forbrenning

Det kommer an på om du vil forbrenne kalorier eller fett.

FORBRENNING: Dersom du er ute etter å forbrenne mest mulig så kan det ha noe å si hva slags type trening du velger. Spørsmålet er om du vil forbrenne kalorier eller fett? Foto: Per Ervland
FORBRENNING: Dersom du er ute etter å forbrenne mest mulig så kan det ha noe å si hva slags type trening du velger. Spørsmålet er om du vil forbrenne kalorier eller fett? Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Trening og fysisk aktivitet er svært viktig for å kunne opprette en god helse, men la oss være ærlig; dette er slett ikke den eneste grunnen til at vi trener. Vi ønsker jo også å se bra ut.

Kanskje har du et spesifikt mål om sprettrumpe, vaskebrettmage eller å stramme inn grevinnehenget, eller kanskje er du, som svært mange andre jenter, mest opptatt av å forbrenne mest mulig.

Når det kommer til trening må man uansett smøre seg med tålmodighet, resultatene kommer dessverre ikke allerede etter første treningstime. Men dersom du er ute etter å forbrenne mest mulig så kan det ha noe å si hva slags type trening du velger.

Spørsmålet er først og fremst om du vil forbrenne kalorier eller fett? Dette er nemlig ikke det samme, og vil derfor heller ikke kreve den samme typen trening.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer