Intervju

Denne kroppen blir ikke trent

Likevel er hun blant verdens mest sexy.

VAKKER: Scarlett Johansson har et avslappet forhold til kroppen sin og koser seg hjemme på kjøkkenet. Foto: All Over Press
VAKKER: Scarlett Johansson har et avslappet forhold til kroppen sin og koser seg hjemme på kjøkkenet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
I et intervju med Harper’s Bazaar innrømmer skuespiller Scarlett Johansson (24) at hun ikke jobber hardt for å holde seg slank, tiltross for at mange mener hun har den perfekte kroppen.

Ubrukelig til å løpe

Overraskende nok sier stjernen at hun ikke er særlig sportslig. I stedet for å løpe sammen med ektemannen Ryan Reynolds under New York City Maraton i vinter, var hun fornøyd med å heie på han fra sidelinjen.- Jeg gikk til et tilfeldig sted og så alle løpe forbi. Det var fantastisk. Jeg er ekstremt dårlig til å løpe - det er jo så vidt jeg får den ene foten foran den andre, forklarer Scarlett til magasinet.
 • Les også: Snarveien til stjerne-utseende.
 • Ingen Sporty-Spice

  Hun beundrer blant annet Jennifer Lopez for hennes spreke kropp. - Jeg så at J-Lo gjennomførte et triathlon, og alt jeg tenkte var: søren heller – du fikk nettopp tvillinger! Det er utrolig. Jeg er definitivt ikke en Sporty-Spice. Jeg er en «være-hjemme-og-spise-grønnsaker-Spice», avslører Scarlett.
 • Har du blek hud som Scarlett? Det plager neppe menn, viser forskning.
 • Som en italiensk husmor

  Ettersom hun er en hjemmekjær person, har hun tilbrakt mye tid på kjøkkenet. - Jeg elsker å spise. Jeg kan lage en helt syk lasagne. Woody Allen pleier å si til meg: - Du er akkurat som en italiensk husmor. Hvor kom dette fra? forteller skuespilleren. Atter en gang avkrefter hun at hun er gravid, og hun er drittlei av alle spekulasjonene. - (...) Ifølge mediene har jeg vært gravid opptil flere ganger, og jeg skal også ha ventet sekslinger. Det må vel bety at jeg har spist for mange bagels eller noe. Jeg er ikke gravid og jeg har ikke planer om bli det i den næreste framtid, understreker skuespilleren.
 • Klikk her for å lese Scarletts sjekketriks.
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer