Helle Bornstein

Denne øvelsen MÅ du prøve

Genial for å styrke mage, kjerne, bryst, skuldre og overarmer.

Publisert
Sist oppdatert

Lyst til å stramme kroppen og komme i bedre form? Da bør du følge med på KK.no i tiden frem mot sommeren.

I samarbeid med treningsekspert Helle Bornstein har vi nemlig lansert webtreningsserien «Smart trening med Helle», hvor du hver uke vil få tips om øvelser som kan hjelpe deg på vei mot toppformen.

LES OGSÅ: Treningen som former rumpa

Mage, kjerne, bryst og rygg

SKORPIONEN: I videoen øverst i saken får du tips om en knallgod øvelse for mage, kjerne, bryst og rygg! Foto: Per Ervland
SKORPIONEN: I videoen øverst i saken får du tips om en knallgod øvelse for mage, kjerne, bryst og rygg! Foto: Per Ervland Vis mer

Denne uken, i episode 3 av serien (som du ser øverst i saken), er det én enkelt øvelse som står på programmet, og det er skorpionen!

Denne øvelsen er rett og slett en supereffektiv kombinasjon av push-ups og planke, som garanterer god effekt. 

- Mange har et hat-elsk forhold til push-ups og planke, og er hverken glad i den ene eller den andre. Men de er utrolig effektive (for mage, rygg, kjerne og bryst), og derfor har jeg satt dem sammen i en veldig morsom og effektiv variant, sier Helle. 

Første episode  i serien - «Strammere og sterkere mage», ser du her!

Andre episode i serien - «Øvelsene som virkelig tar tak i rumpa», ser du her!

LES OGSÅ: Test magen før du tar planken

Om Helle Bornstein
Helle er eier og gründer av treningsstudioet Smart Trening og konseptet SMART som baserer seg på trening, kosthold og livsstil. Hun har over 10 års erfaring, og er utdannet fra Norges idrettshøyskole og universitetet i Oslo.

Til daglig trener hun kjente personligheter som Camilla Pihl, Tone Damli, Live Nelvik og Heidi Gjermundsen Broch i sitt studio. I tillegg holder hun foredrag og kurs, og har gitt ut flere treningsbøker - som «Tren Smartere».

Les saker med Helle Bornsteins tips:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer