Sex

Denne sexen stinker

Ikke alle sexscener funker som forspill. Her er de verste.

Foto: Image Source
Foto: Image Source Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Sex selger. Jo flere dampende sexscener, jo høyere besøkstall på premieren. Men er to populære skuespillere garantert å få det til å dampe på lerretet? Ikke nødvendigvis.
 • 10 gode forspill-filmer
 • Ikke gå i romantikk-fella
 • Her er tidenes beste filmer
 • Her er fem verstinger:

  1. Kvinner i åndenød (1995)

  Det er Forest Whitaker som har regissert denne filmen, basert på romanen med samme navn (Waiting to exhale). Med stjerner som Angela Bassett og Whitney Houston på rollelisten fikk filmen mange fans i forkant, men ble slaktet av desto flere i etterkant. At en av sexscenene stinker er vel heller ikke med på å trekke filmen opp. Når hovedpersonen Savanna (Whitney Houston) innleder en affære med en gift mann, Kenneth (Dennis Haysbert), er vi avhengige av at det damper på lerretet for å forstå hvor deilig forbudt og spennende dette er. I stedet blir man sittende å irritere seg over Whitneys parykk - og gremmes, fordi sexen er så tam. Regissøren skal ha for forsøket og for den originale ideen å lage en sexscene uten å vise det minste spor av nakenhet, men det hele fremstår som direkte usexy, skriver The Frisky.com.

  2. Når du minst venter det (2003)

  I det romantiske filmdramaet med originaltittelen Something's Gotta Give kan man lukte den lunkne lunta allerede i filmens innledende fase. Harry (Jack Nicholson) spiller skjørtejegeren som kaprer en ungjente (Amanda Peet), men blir fersket av jentas mor, Erica (Diane Keaton). Når det bisarre forholdet tar slutt får Harry øynene opp for moren og det går som det må gå, paret havner til sengs. Dessverre er ikke synet av Jack Nicholsons dissende rumpe spesielt pirrende i seg selv, ei heller Diane Keatons forsøk på å spille naughty fristerinne. En usexy kombinasjon, skriver The Frisky.com.Filmen som helhet har riktig nok høstet flere femmere, blant annet for raske og smarte replikker. Onde tunger sier at Nicholson spiller seg selv i rollen som Harry Sanborn, 63-åringen som av prinsipp aldri «dater» noen over 30, og som kaller seg ekspert på yngre kvinner «...fordi jeg har datet dem i 40 år».

  3. In the Cut (2003)

  Meg Ryan vet å tillegge filmscener snert, også når det kommer til sex. Hvem husker ikke den hysteriske orgasmescenen i filmen Da han møtte henne? Kanskje ikke så rart at verden holdt pusten da hun debuterte med en skikkelig erotisk rolle. Men når skuespillerinnen skulle servere publikum, en dose autentisk sex, da var det en ting som manglet: troverdighet. Den uklippede versjonen viser riktig nok mer hud, men det hjelper den lite, skriver Frisky.com. Mark Ruffalo gjør en strålende jobb som småpervers politikonstabel, men hans forsøk på å erotisere filmen faller i fisk takket være Ryans krampaktrige forsøk på å portrettere en smånevrotisk kvine med en umettelig appetitt på sex. Det som kunne blitt en psyko-seksuell thriller blir i stedet et rot uten like med noen malplasserte nakenscener som fyll i hullene, skriver The Frisky.com.

  4. Skyggen fra fortiden (2000)

  Filmen med originaltittelen What Lies Beneath er regissert av Robert Zemeckis, og hører til kategorien thriller. Men thriller til tross, med Michelle Pfeiffer (Claire) og Harrison Ford (Norman) som filmens hovedpersoner og ektepar venter man seg likevel en dæsj romantisk drama og litt erotikk. Men skuespillernes popularitet og sexappeal til tross, den seksuelle kjemien dem i mellom på lerretet er heller lunken. I en av de første sexscenene hører ekteparet naboene ha høylytt sex og bestemmer seg for å vise dem hvordan det skal gjøres. Dette faller helt i gjennom og naboene går av med seieren, mens vi sitter og gremmes, skriver The Frisky.com.

  5. Color of Night (1994)

  Color of night er en skam for sjangeren erotisk thriller, står det å lese i brukeranmeldelser av filmen. Bruce Willis spiller psykoterapeuten som innleder et seksuelt forhold til vakre Rose (Jane March). Men til tross for masse nakenhet og eksplisitte sexscener blir det bare dumt fordi det virker som alle andre enn Bruce Willis oppfører seg som om de spiller i en parodi. Sexscenene blir dessverre bare distraksjonelementer fra et syltynt manus, skriver The Frisky.com. LES OGSÅ:
 • Hollywood tatt på senga
 • Hurra for Brad! Se stor billedspesial
 • Se filmhistoriens største pikekyss
 • Nam-nam, krimhelter
 • Se mennene som aldri mister draget
 • 10 legendariske stjerneplagg
 • Stjerne-sveisen som gjelder nå
 • Visst jukser stjernene
 • 28 grunner til å elske Clooney
 • Kjendisenes kjærlighetstips
 • Hollywoods største hyklere
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer