Hollywood-treneren:

- Denne treningsformen får selv de slappeste i gang

Det er én spesiell treningsform som ingen av kjendisene han trener går utenom. God nyhet: Den passer også for alle andre.

EKSPERTEN: Dane Sorensen er en av de mest profilerte trenerne i Hollywood. KK møtte han da han besøkte i Oslo i november. FOTO: Max Øien Barel
EKSPERTEN: Dane Sorensen er en av de mest profilerte trenerne i Hollywood. KK møtte han da han besøkte i Oslo i november. FOTO: Max Øien Barel Vis mer
Publisert

Dane Sorensen drar litt ekstra på svaret når jeg spør om han alltid har elsket å trene. Om det ligger i DNA-et hans.– Ikke trening i seg selv, kanskje, men det å være aktiv – å bevege kroppen… Dét har vært viktig for meg så lenge jeg kan huske, forteller Dane.Oslo har fått storfint besøk i form av en av de meste profilerte trenerne i Hollywood, og KK møter ham på treningsstudioet Core Balance i Bogstadveien.Denne fredagen er en av de første, ordentlig kalde dagene – av typen som er forbeholdt slutten av året – men i helgen lover Dane skikkelig «svettefest» for hver og én som tar klassene hans. Et ord valgt med omhu; amerikanerens mantra er nemlig at trening skal være gøy.– Jeg gleder meg alltid til å gå på jobb, og dét er jo drømmen!

LES OGSÅ: Slik bør du trene i 30-, 40-, 50,- og 60-årene

«Enter-trainer»

Janteloven står fremdeles sterkt i Norge, men det er tydelig at den har falmet vekk på andre siden av dammen; Dane legger, forfriskende nok, ikke skjul på at han trives i rampelyset. Han liker å bli sett.Sånn har han alltid vært.

Den Chicago-fødte treneren forteller at han begynte å opptre for familien i ung alder – dans, sang, skuespill – og at han som syvåring forelsket seg i kunstløp.Samtidig sjonglerte han timer med kampsport, ballett og turn. Kunstløp ble etter hvert lagt på hylla til fordel for en utdanning innen teater og dans i New York. Her gikk han blant annet i klasse med Stefani Joanne Angelina Germanotta.I dag er hun bedre kjent som Lady Gaga.– Jeg visste at hun kom til å bli stor. Det var alltid noe ved henne. Jeg husker at jeg så henne opptre på Miss Universe i begynnelsen av karrieren, og da var det gøy å tenke på at ingen ante hva som ventet. Hun er ikke bare sanger; hun er kjempesmart, hun skriver låtene sine selv, hun spiller piano og hun er skuespiller.– Bare for å ha sagt det, så spurte hun alltid meg om å være partneren hennes i dansetimene på skolen, legger Dane til med et smil.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer