Mentra trening

Derfor hadde jeg betalt 13 000 kroner for dette speilet

Vi har testet ut fremtidens treningsform - nemlig digitalt treningsspeil hjemme i din egen stue!

MENTRA TRENING: KK-journalist Malini Gaare Bjørnstad har testet Rflex-speilet til SATS Mentra hjemme i sin egen stue. FOTO: Privat
MENTRA TRENING: KK-journalist Malini Gaare Bjørnstad har testet Rflex-speilet til SATS Mentra hjemme i sin egen stue. FOTO: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvordan fikk vi egentlig til alt vi gjorde før pandemien? Jobbing, møter, trening, henting i barnehage, drinker med venninner etter treningsøkten vi fikk gjort etter jobb, og ikke minst sluke snakkis-serier innimellom slaga.

Etter at Norge åpnet igjen denne høsten er det såvidt jeg klarer å få til én aktivitet etter jobb, før jeg kapitulerer på sofaen.

Og den gode treningsrutinen jeg hadde før pandemien - nei, den har gått i glemmeboken. Det føles rett og slett for energikrevende å få til alt - som føles som man fikk til så lett som bare dét før.

Derfor er det helt genialt at treningskjeden SATS nå har utviklet konseptet Mentra, som er et digitalt Rflex-speil du kan kjøpe og ha i stua, eller kanskje på rommet du før brukte som hjemmekontor, men som nå kan bli gjort om til treningsrom.

Konseptet er like enkelt som det er genialt: på det 140 cm lange speilet, som veier rundt 30 kg, får du din helt egen gruppeinstruktør og PT hjem i stua.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer