Juletre:

Derfor kan hodepinetabletter stoppe dryssing fra juletreet

Det er flere grep du kan ta - allerede før treet skal inn i stua!

JULETRE SOM DRYSSER: Finnes det noen triks som kan gjøre at juletreet drysser mindre? Vi har spurt ekspertene! FOTO: NTB Scanpix
JULETRE SOM DRYSSER: Finnes det noen triks som kan gjøre at juletreet drysser mindre? Vi har spurt ekspertene! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Er du lei av å feie opp barnåler fra juletreet gjennom hele desember? Både temperatur, vanning, valg av tre og type juletrefot kan påvirke hvor mye treet drysser. Her får du ekspertenes aller beste tips til å vedlikeholde juletreet!

Gartner Marianne Utengen i Det norske hageselskap understreker først at om du absolutt ikke vil ha noe dryss fra juletreet, bør du unngå gran. Gå heller for edelgran:

- Vanlig gran drysser fra naturens side mer enn edelgran, som sjeldent slipper nålene, selv etter at julen er over. Er du for tradisjon, lukt av gran og insisterer på vanlig gran er det flere tiltak for å begrense nåler på gulvet, forklarer gartneren.

LES OGSÅ: - Det er altfor sent å sette opp juletreet på lille julaften!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer