Prins Harry:

- Derfor mister Harry håret

Skal være en helt spesiell grunn til at prinsens hår begynner å bli tynt.

PRINS HARRY: Håreksperten er klar i sin tale, og mener han har svar på prins Harrys hårtap. Foto: Splash News / NTB
PRINS HARRY: Håreksperten er klar i sin tale, og mener han har svar på prins Harrys hårtap. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Hårvekst, og ikke minst hårtap, forbindes ofte med gener og arv. Det er derfor kanskje ikke så overraskende at prins Harry (38) begynner å bli tynn i toppen, siden både far og bror allerede har mistet sitt.

Men en hårekspert mener nå at det ikke bare er Harrys gener som har skylden for at håret begynner å bli tynt, skriver Sky News.

Spex Hair-gründer, Spencer Stevenson, sier at noe av grunnen til at prins Harry mister hår kan skyldes stress, som følge av den svært offentlige feiden med broren, prins William (41), og faren, kong Charles (74).

HYPPIG OMTALT: Prinsens hår har ved flere anledninger fått oppmerksomhet. Foto: Beretta / Sims / REX / NTB
HYPPIG OMTALT: Prinsens hår har ved flere anledninger fått oppmerksomhet. Foto: Beretta / Sims / REX / NTB Vis mer

- På grunn av den store mengden stress han må ha vært utsatt for gjennom de siste årene, på grunn av all oppmerksomheten rundt ham og livet hans, vil det definitivt ha negativ påvirkning på håret hans. Forholdet til familien hans hjelper ikke på toppen av genene heller.

Den siste tiden har Harry fått mye oppmerksomhet, nettopp på grunn av håret. Forrige uke dukket det nemlig opp et nytt bilde av prinsen, på nettsiden til BetterUp. Der hadde Harry plutselig fyldig mørkt hår, i motsetning til det røde håret han egentlig har.

NYTT BILDE: Dette bildet av prins Harry har fått flere til å reagere. Foto: BetterUp
NYTT BILDE: Dette bildet av prins Harry har fått flere til å reagere. Foto: BetterUp Vis mer

I den svært så omtalte boken «Spare» erkjente Harry familiens hårgener ved å tulle med Williams hårtap.

38-åringen skrev om et møte med broren i 2021, i forbindelse med bestefarens, prins Philips, begravelse, hvor han opplevde brorens hårtap som «alarmerende» og «mer alvorlig» enn hans eget. Han skrev også at Williams likhet med deres avdøde mor, prinsesse Diana, hadde «bleknet».

ØDELAGT: Prins Harry avslører detaljer om slåsskampen han hadde med broren sin prins William i talkshowet «The Late Show with Stephen Colbert». Video: Pluto TV Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer