16 ukers helvete

Derfor ville hun ikke oppgi vekten sin på tv

Influenser Martine Halvorsen stilte et spesielt krav til TV-produksjonen.

16 UKERS HELVETE: - Jeg har kun fått gode reaksjoner på valget mitt, sier Halvorsen til KK. Foto: Privat.
16 UKERS HELVETE: - Jeg har kun fått gode reaksjoner på valget mitt, sier Halvorsen til KK. Foto: Privat. Vis mer
Publisert

Mandag var det premiere på nok en sesong av «16 ukers Helvete», trening- og kostholdsprogrammet hvor seks kjendiser skal gjennom et beintøft regime for å få en sunnere kropp.

En naturlig del av programmet er å følge utviklingen til deltakerne gjennom de intense ukene, men ifølge Nettavisen, skal influenser Martine Halvorsen (25) stilt krav om å ikke vise vekten sin.

– Jeg var tydelig fra starten av at jeg ikke ville kommunisere eller glorifisere slanking. Jeg ønsket ikke å fokusere på tall, men på reisen jeg har gjort både fysisk og psykisk. Så det var et krav min side, sier Halvorsen til Nettavisen.

Ikke første gangen

På spørsmål om det ikke er urettferdig overfor de andre deltakerne som viser tallene sine i programmet, svarer Halvorsen at det synes hun ikke.

- Dette handler om mye mer enn kropp og størrelse – dette handler om verdiene mine, hvilke signaler jeg ønsker å sende til andre, utdyper hun.

Halvorsen fikk oppfylt ønsket sitt, og Ola-Magnus Svihus, programmets pressekontakt, sier til KK at det ikke er første gangen de har innfridd et slikt krav.

– Vi gjorde det samme med Jenny Jenssen, etter hennes eget ønske. «16 ukers helvete bootcamp» handler om så mye mer enn nedgang i antall kilo, og alle deltakerne har forskjellig mål med sin deltakelse. Martine ville bli sterkere, og det var det hun fokuserte på.

Vil ikke sammenlignes

Til KK sier Martine at hun brukte lang til på å vurdere om hun skulle vise målene sine på TV eller ikke.

- Motivasjonen min har aldri vært vekt eller midjemål, og jeg ønsker ikke at noen skal bruke min kropp og mine mål til sammenligning, utdyper hun.

Halvorsen sier hun derimot ønsker å spre treningsglede og håper hennes deltakelse kan bidra til at andre velger å gjøre noe bra for seg selv.

- Jeg har kun fått gode reaksjoner på valget mitt! Noen er selvfølgelig nysgjerrige på tallene, men hele poenget mitt er jo at vi skal flytte fokuset fra det til alt det andre som er bra med reisen min.

På spørsmål om hvordan det har vært å delta i programmet, legger ikke Halvorsen skjul på at det har vært knalltøft, men også helt fantastisk.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer