Kosthold og trening:

- Det er altfor mange jenter som ikke løfter vekter fordi de er redde for å bli store og maskuline

Vi har stilt Camilla Aastorp Andersen seks kjappe spørsmål om kosthold og trening.

CAMILLA AASTORP ANDERSEN: Camilla, eller «Treningsfrue» som hun er mest kjent som, er en supersprek tobarnsmamma som lever etter mottoet «litt av alt og alt med måte». Hun driver bloggen treningsfrue.no og har en Instagram-konto under samme navn med hele 117 000 følgere. FOTO: Privat
CAMILLA AASTORP ANDERSEN: Camilla, eller «Treningsfrue» som hun er mest kjent som, er en supersprek tobarnsmamma som lever etter mottoet «litt av alt og alt med måte». Hun driver bloggen treningsfrue.no og har en Instagram-konto under samme navn med hele 117 000 følgere. FOTO: Privat Vis mer
Publisert

1. Hva motiverer deg?

– Jeg har mye og mange rundt meg som motiverer daglig, men kjenner ofte på litt ekstra motivasjon når jeg mestrer noe. Derfor pleier jeg alltid å senke kravene etter ferien slik at ikke alt blir tungt og kjedelig de første ukene. I tillegg er jeg blitt veldig mye bedre på å variere slik at jeg holder treningsgleden oppe. Og jeg må nevne Jørgen, mannen min, som kanskje er min største inspirasjon når det gjelder trening og «good vibes» i en ellers så hektisk hverdag.

2. Hva er ditt beste tips for å komme i gang med gode vaner etter et opphold?

– Jeg elsker hverdagen og de gode rutinene. Så det å komme tilbake fra ferie, sove i egen seng, spise havregrøten min til frokost og trene regelmessig, gjør meg glad. Det kan jo som nevnt være tungt å komme i gang etter ferien, men ta det pent de første ukene, ikke sett skyhøye krav til deg selv. Gjør ting du synes er gøy og kjenn på mestring! Det kan være godt med noen små mål gjennom uken, men også kanskje et litt større over tid. Det trigger i hvert fall meg til å holde treningsgleden ved like. Du skal heller ikke undervurdere de små målene du setter deg, de er kanskje de viktigste.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer