Influenser Camilla Lorentzen

- Det er helt okay at magen din krøller seg

- Hele prosessen med å lære meg at jeg er er verdifullt menneske, uavhengig av hvordan jeg ser ut, har vært en lang og kronglete vei, forteller influenser og kroppspositivist Camilla Lorentzen til KK.

CAMILLA LORENTZEN: Daglig deler influenseren inspirerende innlegg på Instagram med sine 110 000 følgere. Foto: Skjermdump fra Instagram @camillalor
CAMILLA LORENTZEN: Daglig deler influenseren inspirerende innlegg på Instagram med sine 110 000 følgere. Foto: Skjermdump fra Instagram @camillalor Vis mer
Publisert

Influenser og kroppspositivist Camilla Lorentzen har skapt en karriere på sosiale medier rundt det å være åpen om helt vanlige ting. For eksempel: Hvorfor skal det være så vanskelig for oss å vise ubarberte armhuler?

Hvorfor skjemmes vi over kvisene på huden vår? Og hvorfor drar vi inn magen ved enhver anledning? Det sistnevnte spørsmålet er noe Camilla Lorentzen ofte tar for seg.

På Instagram deler hun personlige og viktige bilder, som da hun la ut et bilde hvor hun sitter godt plassert i framsetet på bilen sin kun iført undertøyet.

«Skulle ønske noen hadde fortalt meg tidligere at det er helt okay at magen krøller seg når jeg sitter.»

Slik starter innlegget til influenseren.

«At noen hadde fortalt meg at jeg ikke blir en bedre kjæreste, en mer tillitsfull venn eller en dyktigere kollega av å trekke den inn. At noen hadde fortalt meg at en pute over magen ikke gjør jentekvelden bedre. Men ingen sa det. Snarere tvert i mot: de hauset meg opp når jeg sa jeg ville gå ned i vekt, heiet da jeg la ut om den nyeste dietten jeg var på og roste meg da jeg viste at målene gikk nedover. De klappet meg på ryggen og sa jeg kom til å få det til tilslutt når jeg sprakk, sa at det var opp til meg å snu det når jeg røk på en smell og at jeg nok kom til å få den kroppen jeg drømte om bare jeg jobbet litt hardere.»

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer